Gulvlægger Nykøbing Falster

Garant - Nykøbing Falster logo

Garant - Nykøbing Falster

Energivej 5
4800 Nykøbing F

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Introduktion om Nykøbing Falster

Nykøbing Falster ligger placeret i den sydlige del af Sjælland og er den største by på øen Falster. Nykøbing Falster er den centrale by i Guldborgsund Kommune, som er en del af Region Sjælland. I dag er byen et midtpunkt for blandt andet handel, uddannelse og industri samt fungere som et knudepunkt for offentlig transport på Lolland-Falster.

Statistik om Nykøbing Falster

Selve Nykøbing Falster by huser omkring 16 900 indbyggere, men tælles forstæderne så som Sundby og Nagelsti, med så er tallet højere omkring 22 200. Byen er tilholdssted for mange små og mellemstore virksomheder, og erhvervet i Nykøbing Falster omfatter blandt andet sukkerfabrikken, det store antal fiskere og shippingfirmaer.

Gulvlægger

En gulvlægger arbejder med undergulve og overfladebelægningen af gulve. Gulvlæggeren har for det første til opgave at oprette og støbe et undergulv, så det passer til de givne mål fra kunden. Dernæst installerer gulvlæggeren overfladebelægning på blandt andet gulve og trapper etc.

Logistisk

Nykøbing Falster er centralt placeret ved siden af E47, hvilket gør transporten dertil nem og hurtig. På denne vej løber trafikken fra Tyskland over Falster og til København. Fra E47 tages Primærrute 9 for at nå selve byen, og den nye omfartsvej fra 2014 har gjort transporten øst om byen meget lettere. Alt dette betyder, at det tager ca. 32 minutter i bil fra Vordingborg ca. 43 minutter fra Nakskov og ca. 90 minutter fra København.

Gulvlægger hos Den Gode Håndværker

Frem for alt har vi hos Den Gode Håndværker fokus på høj kvalitet og et godt stykke håndværk. Derfor ønsker vi, at hjælpe dig bedst muligt med at finde din næste håndværker igennem os. Om du så er en privatperson, som skal have renoveret stuen eller en virksomhed med et større gulvareal, er vi sikker på, at vi har den rette gulvlægger til netop dine behov. Dette kan vi garantere, fordi vi hos Den Gode Håndværker kun har de bedste indenfor branchen og er klar over at vores gulvlæggere gør deres arbejde ordenligt hver gang. Så find din næste gulvlægger hos Den Gode Håndværker.