VVS'er i Aalborg

Den Gode Håndværker 9000-9299 logo

Den Gode Håndværker 9000-9299

Støt din lokale håndværker
9000 Aalborg

N.Nielsen og A.Brostrøm logo

N.Nielsen og A.Brostrøm

Holbergsgade 22
9000 Aalborg

Aalborg VVS-Service ApS logo

Aalborg VVS-Service ApS

Østerbro 103
9000 Aalborg

BLIK og VVS AALBORG ApS logo

BLIK og VVS AALBORG ApS

Indkildevej 4
9210 Aalborg SØ

Gug VVS Teknik v/Jan Antonsen logo

Gug VVS Teknik v/Jan Antonsen

Vissevej 133
9210 Aalborg SØ

VVS-Firmaet Iver Nielsen ApS logo

VVS-Firmaet Iver Nielsen ApS

Romdrupvej 56
9270 Klarup

VVS-Installatør Ejner Pedersen logo

VVS-Installatør Ejner Pedersen

Vissevej 65
9210 Aalborg SØ

Intro til Aalborg

Aalborg ligger i Region Nordjylland, og er Danmarks fjerde største by, samt hovedbyen i Aalborg kommune. Byen har længe været under befolkningstilvækst, som er en tendens, der forventes at forsætte i fremtiden. Byen var allerede i middelalderen en af Danmarks største handelsbyer, hvilket den stadigvæk er i dag.

Statistik om Aalborg

Aalborg har 114.000 indbyggere (137.000 inkl. Nørresundby), og i hele Aalborg kommune bor der ca. 213.000 mennesker. Byen strækker sig over 1.152 km2, og målt på indbyggertal er kommunen landets tredje største.

Om VVS-arbejde

VVS er en forkortelse for ordene varme, ventilation og sanitetsteknik. Dog dækker begrebet sig over flere typer af fag, og inkluderer blandt andet også vand, afløb, montering og installation. VVS’ere hos Den Gode Håndværker, henvender sig til erhverv såvel som privat.

Logistik

Fra Aalborg er der gode forbindelser til omkringliggende byer, med nem adgang til motor- og landevej. Fra Aalborg centrum tager det ca. 24 minutter til Nibe, 32 til Hals, 19 til Storvorde, 16 til Vodskov, 17 til Svenstrup, 19 til Vadum og 19 til Sulsted.

Lidt om VVS på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker lægger vi stor vægt på høj kvalitet, i udførelsen af det pågældende håndværk. Dette gør sig bestemt også gældende, for vores VVS’ere. Vi udvælger generelt vores håndværkere, efter en række af kvalitetskriterier. Dette gør vi for at sikre dig, at det udførte arbejde; overholder den indgåede aftale, lever op til de højeste kvalitetsstandarder, og bliver udført til tiden. Du kan finde forskellige VVS’ere i Aalborg på Den Gode Håndværker, og vi kan derved tage os af lige netop den type VVS-arbejde, der imødekommer dine behov. Vi samarbejder med flere specialister indenfor området og du kan derved være sikker på, at uanset type af VVS-arbejde, så bliver opgaven udført i høj kvalitet.