VVS'ere i Fredericia

Skærbæk Smede og Maskinværksted ApS logo

Skærbæk Smede og Maskinværksted ApS

Overgade 19
7000 Fredericia

Caverion Danmark A/S logo

Caverion Danmark A/S

Vejlevej 123
7000 Fredericia

K E MAMMEN ApS logo

K E MAMMEN ApS

Gl Ribevej 65
7000 Fredericia

Andresens VVS A/S logo

Andresens VVS A/S

Gamle Landevej 82
7000 Fredericia

Winthers VVS logo

Winthers VVS

Holbergsvej 43
7000 Fredericia

M S Rør og Industrimontage logo

M S Rør og Industrimontage

Skærbækvej 9
7000 Fredericia

VVS-Installatør Kaj Hansen logo

VVS-Installatør Kaj Hansen

Bredballe Byvej 3
7120 Vejle Øst

JH Smed & VVS logo

JH Smed & VVS

Damhusvej 3
7100 Vejle

KLIPLEV VVS og SYDVENTILATION A/S logo

KLIPLEV VVS og SYDVENTILATION A/S

Staldgaardsgade 13
7100 Vejle

Randbøldal VVS ApS logo

Randbøldal VVS ApS

Vesterløkke 2 A
7182 Bredsten

Vejle VVS & Økobyg logo

Vejle VVS & Økobyg

Hover Kirkevej 49
7100 Vejle

Petrowsky A/S logo

Petrowsky A/S

Sadelmagervej 24
7100 Vejle

Introduktion til Fredericia

Førhen hed Fredericia ikke Fredericia. Det hed Frederiksodde, hvor det i sin tid blev opført, for at være en militær fæstning. Hvis man lægger mærke til det, så kan man stadig se det på, hvordan nogle af byens gader er indrettet. Det er en god størrelse by, der ligger i nærheden af Lillebælt. De er både en del af Sydjylland og Region Syddanmark. Det er dog en ’’nyere’’ by, der er blevet grundlagt tilbage i 1650.

Statistik om Fredericia

I selve Fredericia kommune er der omkring 51.326 personer. Alle disse mennesker er så fordelt ud over 134,46 km2. Det kan godt virke som mange mennesker, men hvis man ser mere specifikt på hvor mange mennesker, der rent faktisk bor i selve byen Fredericia, så er det 41.044 personer ud af de 51.326. Så når man sammenligner de to tal, så kan man tydeligt se, at størstedelen af kommunens befolkning rent faktisk bor i hovedbyen.

VVS

Hos VVS kan man få hjælp til alt fra vand til varme. Det er især nødvendigt, hvis man står og skal lave dele af huset om, hvor der enten er inkluderet vand eller varme. Man kan dog også kontakte forskellige former for VVS, der er blevet specialiseret i forskellige områder. Hvis de har en hjemmeside, kan man som regel se under referencer, hvilke opgaver de har udført.

Logistik

Rent logistisk set er Fredericia faktisk et meget vigtigt punkt i trekantområdet, da det netop er der, hvor både E45 og E20 mødes med hinanden. Så hvis man kommer enten nord eller syd fra, så har man rig mulighed for at tage motorvejen langt størstedelen af vejen. Det samme gælder, hvis man kommer fra enten øst eller vest. Det giver også muligheden for at hurtigt skifte til en motorvej i den helt anden retning.

VVS hos Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker er man på mange måder sikret, at når man benytter sig af en lokal VVS, så er man sikker på en erfaren og dygtigt VVS.