VVS Haslev

TP VVS Teknik logo

TP VVS Teknik

Brydegårdsvej 10
4760 Vordingborg

FN VVS og Serviceteknik ApS logo

FN VVS og Serviceteknik ApS

Grønnevej 23
4600 Køge

P.E. Larsen A/S logo

P.E. Larsen A/S

Erhvervsvej 1
4720 Præstø

V. Jørgensen A/S logo

V. Jørgensen A/S

Marskvej 13
4700 Næstved

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Finmann VVS/Entreprise ApS logo

Finmann VVS/Entreprise ApS

Tigervej 15
4600 Køge

John Lund Larsen VVS/Gas ApS logo

John Lund Larsen VVS/Gas ApS

Værkstedsvej 12
4600 Køge

Stenkilde VVS og Gasteknik A/S logo

Stenkilde VVS og Gasteknik A/S

Opalvej 12
4600 Køge

Evotek ApS logo

Evotek ApS

Ølsemaglevej 15
4600 Køge

Kort om Haslev

Haslev er en dansk by placeret i Sydsjælland. Den ligger lige omkring Kongsted og har Næstved som den største nærliggende by. Haslev er dog stadig en del af faxekommune. Haslev har en stor og vældig flot kirke, der tiltrækker opmærksomheden, som den største og eneste turistattraktion sammen med stationsmuseet. Byen har, sin størrelse taget i betragtning, en hel masse skoler. Dette har også gjort, at byen er kend for at være skolernes by. Der er både tre folkeskoler, men også gymnasier, privatskoler og tekniske skoler præger byens liv.

Statistik om Haslev

Haslev har 11.653 indbyggere. Byen er faxekommunes største, og da byen aldrig har opnået købstadsstatus, er det også den største ikkekøbstad i Danmark. Haslevs plads som den største ikkekøbstad i Danmark skyldes arealet på 40454 kvadratkilometer.

Kort om VVS

VVS står for varme, ventilation og sanitetsteknik. Dog vil de fleste bedre kunne genkende forklaringen vand, varme og sanitetsteknik, da det er dette de fleste forbinder med VVS. VVS dækker nemlig over mange forskellige kategorier både uddannelsesmæssigt, men også varemæssigt. Som ingeniørtekniskbegreb vil det være en byggeingeniør, der specifikt arbejder med vand, varme og ventilation i huset. Som en vare vil det ofte være produkter, der har med vand og andet at gøre i huset. Til sidst er der den klassiske håndværker uddannelse som VVS, som selvfølgelig arbejder fysisk med disse begreber. Man vil oftest møde den sidstnævnte, da VVSingeniør ikke som sådan er en byggeingeniør uddannelse, men derimod noget, som man har bygget videre på. Det er også langt oftere, at man vil tilkalde en VVS, fordi man har problemer med vand og varme derhjemme.

Logistik til Haslev

Det er nemt at komme til Haslev. Først og fremmest er byen placeret forholdsvist centralt på Sjælland, så man befinder sig sjældent meget langt væk. Man kan let tage motorvejen E47, der går fra Køge hele vejen ned til det sydligste.

VVS på den gode håndværker

Når du er ude efter en VVS, er det vigtigt, at du først og fremmest ved, hvad du skal bruge ham til. Herefter handler det om at finde det sted med højest kvalitet. Dette kan nemt findes gennem Den Gode Håndværker, der sørger for kvalitet hos din VVS i Haslev.Det skyldes bl.a., at vi arbejder med nogle kriterier, som hver enkelt tilmeldt håndværker, skal efterkomme. Kriterier går ud på, at man kommer til tiden, rydder op, leverer kvalitet til den aftalte pris, er med i en garantiordning og er anbefalet af andre. Idet alle tilmeldte håndværkere lever op til disse kriterier, har vi mulighed for at kommunikere kvalitet. Så find din næste håndværker her på portalen, hvis du er en kvalitetsbevidst forbruger, der leder efter godt, lokalt håndværk.