VVS Holbæk

Flemming Olsen VVS ApS logo

Flemming Olsen VVS ApS

Tåstruphøj 5
4300 Holbæk

Drewsen VVS ApS logo

Drewsen VVS ApS

Lærkevej 16
4300 Holbæk

Alex Hansen VVS og Energi ApS logo

Alex Hansen VVS og Energi ApS

Østerled 28B Byg.F
4300 Holbæk

Jesper Petersen VVS ApS logo

Jesper Petersen VVS ApS

Tuse Byvej 98
4300 Holbæk

Kims Energi og VVS logo

Kims Energi og VVS

Ugerløsevej 9
4400 Kalundborg

Tommy Henningsens VVS logo

Tommy Henningsens VVS

Lerchenborgvej 97
4400 Kalundborg

Thomas Madsen logo

Thomas Madsen

Regstrupparken 31
4420 Regstrup

Årby VVS og Maskinforretning ApS logo

Årby VVS og Maskinforretning ApS

Bastrupvej 12
4400 Kalundborg

Raklev Smedevirksomhed A/S logo

Raklev Smedevirksomhed A/S

Sydhavnsvej 5
4400 Kalundborg

P.E. Larsen A/S logo

P.E. Larsen A/S

Erhvervsvej 1
4720 Præstø

GETVVS logo

GETVVS

Rugvænget 2A
4200 Slagelse

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Michael Larsen VVS logo

Michael Larsen VVS

Lærkebakken 14
4400 Kalundborg

Lidt om Holbæk

Når man befinder sig i Holbæk er man i Nordvestsjælland, og byen befinder sig sådan cirka 60 kilometer væk fra København. Selve kommunen hedder faktisk også Holbæk og byen er ydermere del af Region Sjælland. Noget af det første, som var i denne by var Holbæk Slot, som blev skabt helt tilbage i 1236. Det var Valdemar Sejr, som skabte byen, og den fik sine rettigheder, som købsstad i 1287.

Statistik fra Holbæk

Der er forskellige tal, som er godt at vide vedr. Holbæk, hvis man ønsker at vide mere om byen. Blandt andet, at der i Holbæk by bor 27.579 indbyggere, og derudover kan man i hele kommunen finde hele 69.972 indbyggere. Alle disse indbyggere kan så boltre sig på et område, hvor arealet er hele 578,70 km2, hvilket er ret meget.

Om VVS faget

Hvis man vælger at tage en uddannelse inden for vvs, eller at arbejde i dette fag, så vil man blive klog på hvordan et toilet virker. Man vil efter endt uddannelse vide alt om faldstammer og om hvordan fliser og andre ting på et badeværelse fungerer og hvad der fungerer bedst.

Om logistikken

De fleste er formentligt bekendt med Holbækmotorvejen, og Holbæk ligger, som man måske kan regne ud, for enden af lige netop denne motorvej. Afkørslen er 18,19, 20. Så er du selv VVS’er eller er du kunde hos en, så kan du godt være sikker på, at kunde og VVS’er hurtigt skal møde hinanden, hvis en af personerne bor i Holbæk.

Om VVS på Den Gode Håndværker

På den Gode Håndværker kan man finde mange forskellige gode håndværkere, og man kan lige præcis finde den, som man har brug for. Og hvis man står og skal have ordnet noget af den ene eller anden slags i badeværelset, så vil man uden tvivl kunne finde en håndværker, som kan gøre dette på Den Gode Håndværker. For her skriver du simpelthen bare, at du har brug for en VVS person, og så skriver du hvilket postnummer du har og så klarer hjemmesiden resten af arbejdet og finder en håndværker til dig. Men du finder ikke tilfældige håndværksvirksomheder her på portalen. Vi har nemlig udvalgt de enkelte håndværkere ud fra seks kriterier. Alle dem med en profil leverer kvalitet til tiden og til den aftalte pris. Derudover er de altid blevet anbefalet af andre og er ligeledes med i en garantiordning. Og sidst men ikke mindst rydder de altid op, når opgaven er løst. Derfor kan du altid være tryg, når du vælger din næste håndværker blandt dem, vi har her på portalen.