VVS Kalundborg

Kims Energi og VVS logo

Kims Energi og VVS

Ugerløsevej 9
4400 Kalundborg

Tommy Henningsens VVS logo

Tommy Henningsens VVS

Lerchenborgvej 97
4400 Kalundborg

Årby VVS og Maskinforretning ApS logo

Årby VVS og Maskinforretning ApS

Bastrupvej 12
4400 Kalundborg

Raklev Smedevirksomhed A/S logo

Raklev Smedevirksomhed A/S

Sydhavnsvej 5
4400 Kalundborg

Michael Larsen VVS logo

Michael Larsen VVS

Lærkebakken 14
4400 Kalundborg

Thomas Madsen logo

Thomas Madsen

Regstrupparken 31
4420 Regstrup

Flemming Olsen VVS ApS logo

Flemming Olsen VVS ApS

Tåstruphøj 5
4300 Holbæk

P.E. Larsen A/S logo

P.E. Larsen A/S

Erhvervsvej 1
4720 Præstø

GETVVS logo

GETVVS

Rugvænget 2A
4200 Slagelse

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Drewsen VVS ApS logo

Drewsen VVS ApS

Lærkevej 16
4300 Holbæk

Alex Hansen VVS og Energi ApS logo

Alex Hansen VVS og Energi ApS

Østerled 28B Byg.F
4300 Holbæk

Jesper Petersen VVS ApS logo

Jesper Petersen VVS ApS

Tuse Byvej 98
4300 Holbæk

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Introduktion til Kalundborg

Kalundborg er en gammel købstad med rødder i middelalderen. Det ses blandt andet i den gamle bydel, hvor blandt andet Nordeuropas bedst bevarede middelalderhus ligger. I den gamle bydel finder man også Kalundborg Kirke, der med sine fem tårne er meget genkendelig og kan ses fra en række steder i byen. Kalundborg ligger ud til vandet, hvor Asnæs og Røsnæs mødes. Fra byen er der færgeforbindelse til Ballen på Samsø.

Statistik om byen

Der bor lidt over 16.000 mennesker i selve Kalundborg by og lige knap 49.000 mennesker i hele Kalundborg Kommune. Husene i Kalundborg er generelt billigere end i den østlige del af Sjælland.

Kort om VVS-faget

Der er en række opgaver, som det er godt at have en vvs’er til at hjælpe dig med. Det er først og fremmest i akutte situationer, hvor toilettet er stoppet, eller der er sprunget et vandrør. Mange vvs’ere har derfor også en døgnservice, så du altid kan komme i kontakt med dem. Derudover kan en vvs’er hjælpe dig med at lægge vand- og kloakrør i forbindelse med nybyggeri eller ved renovering af køkken eller badeværelse. Han eller hun kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis du gerne vil oprette et helt nyt badeværelse i huset.

Logistik i forhold til Kalundborg

Kalundborg ligger, hvor en række veje mødes. Det er derfor nemt at komme til og fra byen. Du behøver derfor ikke at bo i selve Kalundborg by for at få glæde af de gode vvs’ere, der holder til her. Fra Kalundborg til Svebølle tager det for eksempel kun 17 minutter i bil, mens det fra Kalundborg til Eskebjerg tager 19 minutter.

VVS’ere på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker er det selve håndværket og lokaludførelsen af det, der er i centrum. Det gør, at vi altid ser håndværkerne nøje an, inden vi lægger dem op på vores side. Det gør vi for at sikre, at du kan finde frem til de bedste håndværkere. At være en god håndværker handler både om at have erfaring med sit fag, men også om at have respekt og omtanke for sine kunder og at tage sig tid til at lytte til deres behov og ønsker. Vi har derudover sat nogle kriterier op for, hvad der kendertegner den gode håndværker. Og disse kriterier bør alle håndværkere på portalen leve op til. Vi forventer f.eks., at de kommer til tiden, leverer kvalitetshåndværk, rydder op efter sig selv og sender en regning på det aftalte beløb. Derudover bør de altid være en del af en garantiordning samt være anbefalet af andre. Lever de op til disse krav, er det muligt at være med på portalen. Og på den måde kan vi sikre, at det altid er en god oplevelse at få udført håndværksopgaver, når de bliver udført af håndværkere her fra portalen.