VVS Køge

FN VVS og Serviceteknik ApS logo

FN VVS og Serviceteknik ApS

Grønnevej 23
4600 Køge

Finmann VVS/Entreprise ApS logo

Finmann VVS/Entreprise ApS

Tigervej 15
4600 Køge

John Lund Larsen VVS/Gas ApS logo

John Lund Larsen VVS/Gas ApS

Værkstedsvej 12
4600 Køge

Stenkilde VVS og Gasteknik A/S logo

Stenkilde VVS og Gasteknik A/S

Opalvej 12
4600 Køge

Evotek ApS logo

Evotek ApS

Ølsemaglevej 15
4600 Køge

TP VVS Teknik logo

TP VVS Teknik

Brydegårdsvej 10
4760 Vordingborg

P.E. Larsen A/S logo

P.E. Larsen A/S

Erhvervsvej 1
4720 Præstø

V. Jørgensen A/S logo

V. Jørgensen A/S

Marskvej 13
4700 Næstved

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Intro til byen

Køge er en gammel dansk middelalderby beliggende på den sjællandske østkyst, blot et stenkast fra København. Byen er grundlagt tilbage i 1100-tallet, og det betyder, at Køges bymidte er fyldt med charmerende gamle bindingsværkshuse og byhuse. Køges fantastiske beliggenhed tæt på både vand og storby gør, at flere danskere ser det som det ideelle sted at bo. Flere virksomheder og selvstændige fagfolk er da også at finde i byen, og med Den Gode Håndværker kan du nu få overblik over udbuddet af fagfolk.

Statistik fra byen

Køge er en mellemstor dansk by med 36.831 indbyggere (2016), hvilket gør byen til den 18. største i Danmark. Hvis man medregner borgere i hele kommunen, er indbyggertallet oppe på knap 60.000.

Kort om faget

Vvs firmaer kan løse en lang række af forskelligartede opgaver lige fra reparation og udbedring af vandrør til etablering af gulvvarme. Med en kombination af kompetente fagfolk og en professionel tilgang til arbejdsopgaverne, garanteres du et kvalitetsresultat hver gang. Det er ikke kun arbejdet, der udføres med omhu. Kundeservice er også i højsædet, og du vil komme til at indgå i tæt samarbejde, hvor i sammen når frem til en tilfredsstillende løsning.

Logistik

Køge kan prale af gode transportmuligheder, hvad enten det gælder tog, bil eller færge. Køge ligger således lige ved Køge Bugt motorvejen, der går hele vejen ind til København. Derudover er der kort til andre store sjællandske byer som Roskilde, Ringsted og Næstved, og Køges forskellige fagfolk har dermed mulighed for at have en kundekreds, der rækker langt udover Køge.

Vvs på Den Gode Håndværker

Aldrig har det været nemmere at søge og finde frem til netop den type fagfolk, som du søger. Med Den Gode Håndværker kan du søge på vvs firmaer i nærheden af dig og derefter tage stilling til, hvem du ønsker hjælp af. Den Gode Håndværker giver dig ikke kun et overblik over de forskellige firmaer, du kan vælge imellem, men forsyner dig også med kontaktoplysninger på de enkelte firmaer. Det giver dig mulighed for at tage kontakt og indhente forskellige tilbud, før du beslutter dig. Når du kontakter håndværksvirksomheder fra Den gode håndværker, er du sikker på at møde kvalitet. For vi har valgt håndværkerne ud fra seks kriterier. De bør altid levere kvalitet, til tiden, til den aftalte pris. Derudover skal de rydde op efter sig selv. De skal også være anbefalet af andre. Og sidst men ikke mindst skal firmaerne være med i en garantiordning. På grund af de seks kriterier, finder du altid kvalitet her på portalen og er på den vis i trygge hænder.