VVS i Kolding

Den Gode Håndværker Postnr 6000-6099 + 6600-6699 logo

Den Gode Håndværker Postnr 6000-6099 + 6600-6699

Støt din lokale håndværker
6000 Kolding

P Marzec VVS logo

P Marzec VVS

Christiansøvej 13
6000 Kolding

KRENK VVS A/S logo

KRENK VVS A/S

Esbjergvej 14
6000 Kolding

Andersen VVS v/Kaj Andersen logo

Andersen VVS v/Kaj Andersen

Agervænget 8
6000 Kolding

Bækmand VVS og Ventilation ApS logo

Bækmand VVS og Ventilation ApS

Platinvej 24
6000 Kolding

Bent og Gregers Larsen I/S logo

Bent og Gregers Larsen I/S

Skartved Overgade 3
6091 Bjert

Intro til Kolding

Kolding menes at være grundlagt i sidste halvdel af 1100-tallet og har pga. sin centrale placering i landet fungeret som handelscentrum i mange år, hvilket har medvirket til byens udvikling. Et af Koldings største varemærker er kongeslottet Koldinghus, der blev opført i 1268 af Erik Glipping, mens det er Christian d.4. der har bygget det massive tårn. Koldinghus har forskellige udstillinger i løbet af året så der altid noget nyt at se.

Statistik om Kolding

Kolding har ca. 60.000 indbyggere og er hovedby i Kolding Kommune, som ligger i Region Syddanmark. Kommunen har omkring 90.000 indbyggere, og da størstedelen af disse bor i Kolding by, kan denne siges at være et vigtigt midtpunkt for området.

VVS

VVS er en betegnelse, som dækker over flere forskellige fagområder. Det forventes derfor, at virksomheder indenfor denne branche kan påtage sig opgaver indenfor varme, vand, afløb samt ventilation. Man kan uddanne sig til et arbejde indenfor VVS-branchen ved at gå på VVS-energiuddannelsen, hvorunder der findes forskellige områder, man kan specialisere sig i.

Logistik

Selvom Kolding er Danmarks 7. største by, er det forholdsvist nemt at komme rundt, mens den også er nemt tilgængelig fra de omkringliggende byer. Skal du eks. fra Vranderup til Kolding, tager denne tur på 7.7 kilometer kun ca. 11 minutter i bil. Kolding ligger tæt på E45-motorvejen, og det er let at komme frem og tilbage, uanset hvor i landet du kommer fra.

VVS hos Den Gode Håndværker

Den Gode Håndværker stræber efter at finde de bedste VVS-firmaer på markedet, og vores udvalg gør, at du nemt kan finde en virksomhed, som kan udføre dine opgaver. Hvad enten du repræsenterer en virksomhed, eller du som privatperson skal have udført en VVS-opgave, vil du igennem os kunne finde et VVS-firma, som passer til dine behov. Vi har strenge kvalitetskrav, hvilket er med til at sikre, at opgaverne altid bliver udført til højeste standard, så du altid får den bedst mulige oplevelse, når du skal have udført VVS-arbejde.