VVS Nakskov

Aktiv EL A/S logo

Aktiv EL A/S

Linkøpingvej 30
4900 Nakskov

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Intro til byen

Nakskov er en dansk by, der er placeret i det vestligste af Lolland Kommune. Byen ligger ud til vandet og er også kendt under navnet søfartsbyen Nakskov. Byen ligger navn til den nærliggende fjord nemlig nakskovfjord. Byen Nakskov har et generelt gammelt udtryk på trods af, at byen har gennemgået industrialisering. Dette kommer blandt andet til udtryk gennem gamle bindingshuse og købmandsgårde. Nakskov har et pænt udvalg af store produktioner såsom Vestas, der laver vindmøller og sukkerfabrikken. Byen er stor, og der er også mange muligheder for at tage en uddannelse i Nakskov. Der er både mange muligheder for folkeskoler og privatskoler, men også mange muligheder for ungdomsuddannelser. Nakskov har et almindeligt gymnasium, hvor der er mulighed for både at tage en almindelig studentereksamen eller en HF. Derudover er der også mulighed for at tage på både HHX og HTX, som er repræsenteret ved CELF, som står for Center for erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster.

Statistik

Nakskov er den største by i Lolland Kommune og er placeret ved den vestlige kyst i Lolland Kommune. Byens har et indbyggertal på 12.688. Dette svarer til omkring en fjerdedel af alle indbyggerne i Lolland kommune, der har et indbyggertal på 42.638. Det er altså et klart billede på, hvor stor Nakskov er taget i betragtning af sin placering. Byen har postnummeret 4900 Nakskov og blev grundlagt omkring 1200-tallet. På det almindelige gymnasium kan man finde 350 elever, og dette er inklusiv, de elever, der går på HF.

Intro til VVSfaget

En person, der beskæftiger sig med VVS kan have mange forskellige arbejdsopgaver. Dog er der en ting, der er fælles for alle undergrenene, og det er, at i og med at VVS er en forkortelse for varme, ventilation og sanitetsteknik, vil det være disse områder, de arbejder med. Man kan altså specialisere sig inden for forskellige ting, der gør en endnu stærkere i forbindelse med netop disse discipliner.Går man lidt mere i detaljen, vil man opdage en masse spændene opgaver for en vvs-montør. Der skal f.eks. monteres og vedligeholdes facader og tage i materialet metal. Der skal også installeres rør i køkken, bryggers og badeværelse, så der kommer koldt og varmt vand ud af hanerne og spildevandet ligeledes kan komme væk. Lidt i samme dur skal der også monteres toiletter og tilsluttes diverse varmeanlæg. Vandmålere skal installeres og aflæses. Og det samme skal anlæg, der håndtere gas. Tagrender og nedløbsrør skal monteres eller renoveres. Og her kommer VVS´eren også ind i billedet. Jordvarme, gasfyr og klimaanlæg hører også blandt VVS´erens typiske produkter, der skal monteres og vedligeholdes. Og på den måde kan man fortsætte. Kort sagt har VVS´eres en lang stribe funktioner at tilbyde, som vedrører gas, vand og varme. Og det nyder vi allesammen godt af til daglig.

Logistik

Hvis man skal have fat i en VVS’er fra Nakskov, kan det nemt lade sig gøre i bil. Byen er placeret tæt på primærrute 9, og det er derfor nemt både at komme til og fra byen.

VVS´ere på Den Gode Håndværker

Hvis man skal finde en VVS’er i Nakskov, der er af høj kvalitet, men som også er inden for et særligt speciale, kan man gå på Den Gode Håndværker, hvor der er et stort udvalg. Vi har nemlig fundet en masse gode, lokale håndværkere, som du bør benytte næste gang du har en opgave, der skal løses.Håndværkerne vælger vi ud fra nogle nøje udvalgte kriterier. Vi regner med, at de kan rydde op efter sig selv, at de er anbefalet af andre og med i en garantiordning. Derudover skal de selvfølgelig komme til tiden, fakturere rette pris og sidst men ikke mindst levere et rigtig godt stykke arbejde.