VVS Nykøbing Falster

Jørn`s Smedie og VVS ApS logo

Jørn`s Smedie og VVS ApS

Aalborgvej 5
4800 Nykøbing F

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Søgaard VVS-Naturenergi logo

Søgaard VVS-Naturenergi

Østre Alle 61
4800 Nykøbing F

Boysen Varmeteknik ApS logo

Boysen Varmeteknik ApS

Lundevej 39
4800 Nykøbing F

Troldemosen VVS og Blik ApS logo

Troldemosen VVS og Blik ApS

Troldemosevejen 5
4800 Nykøbing F

TP VVS Teknik logo

TP VVS Teknik

Brydegårdsvej 10
4760 Vordingborg

Emil Hansen og Søn A/S logo

Emil Hansen og Søn A/S

Skallegårdsvej 6B
4700 Næstved

Aktiv EL A/S logo

Aktiv EL A/S

Linkøpingvej 30
4900 Nakskov

P.E. Larsen A/S logo

P.E. Larsen A/S

Erhvervsvej 1
4720 Præstø

V. Jørgensen A/S logo

V. Jørgensen A/S

Marskvej 13
4700 Næstved

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Aut. VVS Installatør Steen Mastrup ApS logo

Aut. VVS Installatør Steen Mastrup ApS

Glasmagervej 20 A
4684 Holmegaard

HT VVS ApS logo

HT VVS ApS

Militærsvinget 3
4700 Næstved

Intro til Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er Lolland-Falsters metropol. Byen er centrum for både handel, uddannelse og industri. Dette er især defineret af det enorme udvalg af butikker, de mange forskellige uddannelsesmuligheder samt den store sukkerfabrik, der ligger grund til den enorme industri. Derudover er de kendt for deres veludbredte fiskeri. I forhold til de velrepræsenterede muligheder for uddannelse er dette især set igennem UCSJ Nykøbing Falster, som altså står for university college Sjælland. Her er der mulighed for at læse til pædagog eller sygehus. For 6. År i træk uddannelsen slået sin ansøgningsrekord, hvilket fortæller noget om den voksende interesse for at studere i andre byer en København. Nykøbing Falsters betydning kommer også til udtryk gennem den årlige festuge, der tiltrækker stjerne såsom Joey Moe og Kandis.

Logistik

Nykøbing Falster er, med sine 16.618 indbyggere, den største by i Guldborgsund Kommune, som har i alt 60979 indbyggere. Guldborsund Kommune er en del af region Sjælland. Byen er beskrevet som en gammel købstad og blev grundlagt omkring 1100-tallet. Dog blev den bygning, som anses som byens mest kendte bygning, klosteret, først bygget i år 1500. Nykøbing Falster har et meget lavt antal af indvandrere i forhold til mange andre dele af landet. Tilbage i 2013 var Guldborgsund Kommune faktisk den Kommune med den 3. Laveste tilstrømning af flygtninge.

Om VVS´ere

VVS er i virkeligheden et paraplybegreb, der dækker over utrolig mange ting. De fleste mennesker forbinder det med et stykke arbejde, der har med vand og varme at gøre. Overordnet set står VVS også for varme, ventilation og sanitetsteknik. Det har før været en forkortelse for vand, varme og sanitetsteknik.

Logistik

Hvis man skal have fat i en VVS’er fra Nykøbing Falster, er det nemt transportmæssigt. Sydmotorvejen er den motorvej, der er tættest placere på Nykøbing Falster og E55 kører tværs gennem byen. I 2014 blev en ny omfartsvej indviet, så det centrale vejnet ville blive aflastet. Derfor kan man forvente mindre trafik, hvis man skal have en VVS’er fra Nykøbing Falster.

VVS’ere på Den Gode Håndværker

Der er et enormt udvalg af VVS’ere, og det kan derfor være svært at finde en af ordentlig kvalitet. Der er heldigvis hjælp at hente, og hvis man finder sin VVS’er gennem Den Gode Håndværker, kan man være sikker på god kvalitet.Det skyldes bl.a., at vi har fundet virksomhederne ud fra seks kriterier. Vi har fundet håndværksvirksomheder, som kommer til tiden, udfører godt arbejde, rydder op efter sig selv og fakturerer den aftalte pris. Derudover er samtlige virksomheder med i en garantiordning og er blevet anbefalet af andre. Ved at vælge håndværkere, som opfylder disse seks kriterier, er det muligt at præsentere et udvalg, som står inde for kvalitet.