VVS Præstø

P.E. Larsen A/S logo

P.E. Larsen A/S

Erhvervsvej 1
4720 Præstø

TP VVS Teknik logo

TP VVS Teknik

Brydegårdsvej 10
4760 Vordingborg

Emil Hansen og Søn A/S logo

Emil Hansen og Søn A/S

Skallegårdsvej 6B
4700 Næstved

Aktiv EL A/S logo

Aktiv EL A/S

Linkøpingvej 30
4900 Nakskov

Jørn`s Smedie og VVS ApS logo

Jørn`s Smedie og VVS ApS

Aalborgvej 5
4800 Nykøbing F

V. Jørgensen A/S logo

V. Jørgensen A/S

Marskvej 13
4700 Næstved

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Søgaard VVS-Naturenergi logo

Søgaard VVS-Naturenergi

Østre Alle 61
4800 Nykøbing F

Boysen Varmeteknik ApS logo

Boysen Varmeteknik ApS

Lundevej 39
4800 Nykøbing F

Aut. VVS Installatør Steen Mastrup ApS logo

Aut. VVS Installatør Steen Mastrup ApS

Glasmagervej 20 A
4684 Holmegaard

HT VVS ApS logo

HT VVS ApS

Militærsvinget 3
4700 Næstved

Troldemosen VVS og Blik ApS logo

Troldemosen VVS og Blik ApS

Troldemosevejen 5
4800 Nykøbing F

Intro til Præstø

Præstø er en havneby, som ligger på det sydlige Sjælland i Vordingborg Kommune og tilhører Region Sjælland. Selvom byen ikke længere er en ø, så kommer navnet ved, at den oprindeligt var. Den blev grundlagt på en ø, hvor der var en bro over til Sjælland, men blev i begyndelsen af det 19. århundrede landfast.

Statistik omkring Præstø

I Præstø boede der i 2016 lige under 4000 indbyggere. Den ligger omkring 25 kilometer fra Næstved, som er den største by i området og cirka 17 kilometer fra Vordingborg, der også er en større by. I 1895 opførte man skolen, Klosternakken, da den tidligere var blevet for lille. I 1963 byggede man Abildhøjskolen og den er nu, sammen med Klosternakken, de eneste skoler i Præstø.

Kort om VVS

VVS står for varme, ventilation og sanitetsteknik og begår sig selvsagt inden for disse områder. Det er et vigtigt erhverv og på grund af deres ekspertise, er det muligt at have toiletter, bad og køkken. Det kræver en særlig viden at installere et nyt toilet eller en kloak og man bør derfor overlade denne type arbejde til en fagmand. En VVS’er kan også hjælpe, hvis man har fået vandskade for eksempel i form af et ødelagt rør - og meget andet.

Logistikken for en VVS’er i Præstø

Præstø er en lille by og man kan komme nemt rundt omkring på gåben eller cykel. Hvis man som VVS’er skal have materialer er det dog ikke helt så nemt og det er nødvendigt at have en bil. Der er heller ikke nogen byggemarkeder, hvis man står og mangler en lille del. Heldigvis er der ikke langt til Næstved og Vordingborg, hvor dette kan købes.

VVS’eren på Den Gode Håndværker

Det er vigtigt med en dygtig VVS’er, da en fejl kan udvikle sig til en vandskade. Dette kan resultere i store skader og man bør derfor vælge personen eller firmaet med omhu. På Den Gode Håndværker kan du være sikker på, at fagmanden udfører sit job ordentligt. Der er fundet frem til personer og firmaer med både den viden og erfaring, der skal til.