VVS Skanderborg

Virring VVS logo

Virring VVS

Skovkildeparken 31
8660 Skanderborg

VVS-Firma P.Hermansen A/S logo

VVS-Firma P.Hermansen A/S

Industrivej 10
8660 Skanderborg

SR-VVS og Teknik ApS logo

SR-VVS og Teknik ApS

Østermarksvej 9
8660 Skanderborg

Per Schultz VVS logo

Per Schultz VVS

Hvilested 19 A
8660 Skanderborg

Tebstrup VVS Service ApS logo

Tebstrup VVS Service ApS

Horsensvej 98
8660 Skanderborg

Salten Smede og VVS A/S logo

Salten Smede og VVS A/S

Knudlundvej 17
8653 Them

Silkeborg VVS Teknik ApS logo

Silkeborg VVS Teknik ApS

Thorupgårdsvej 30
8600 Silkeborg

Egebjerg VVS ApS logo

Egebjerg VVS ApS

Fuglevangsvej 60
8700 Horsens

Kragelund VVS og Blik ApS logo

Kragelund VVS og Blik ApS

Kragelundvej 37
8600 Silkeborg

Lemming VVS ApS logo

Lemming VVS ApS

Sortenborgvej 35
8600 Silkeborg

Hans Orla Nielsen VVS A/S logo

Hans Orla Nielsen VVS A/S

Grønlandsvej 9 A
8700 Horsens

John Jensen VVS & Blik ApS logo

John Jensen VVS & Blik ApS

Vestergade 42
8700 Horsens

VVS-Fagmanden Ole K-Hansen logo

VVS-Fagmanden Ole K-Hansen

Herningvej 98
8600 Silkeborg

Sejling Smedje Aps logo

Sejling Smedje Aps

Lemmingvej 1
8600 Silkeborg

Den Gode Håndværker Postnr 8600-8799 logo

Den Gode Håndværker Postnr 8600-8799

Støt din lokale håndværker
8600 Silkeborg

Hymøller VVS ApS logo

Hymøller VVS ApS

Skolesvinget 42
8700 Horsens

Chr. Sørensen VVS ApS logo

Chr. Sørensen VVS ApS

Enggade 6
8700 Horsens

Skanderborg

Skanderborg er en smuk østjysk købstad, der ligger cirka 25 kilometer sydvest for Aarhus. Byen er placeret i et bakket landskab lige ved Skanderborg Sø, og så er byen hjemsted for en af Danmarks største festivaler, Smukfest. Byen er administrativt centrum i Skanderborg Kommune, som også omfatter byer såsom Galten, Hørning og Ry. Skanderborg er et mindre jernbaneknudepunkt, og mange pendlere kører hver dag fra Skanderborg til Aarhus og tilbage igen.

Statistik om Skanderborg

Der er 18.907 indbyggere i Skanderborg, og i hele kommunen er der 61.158 indbyggere. Kommunen blev sammenlagt tilbage i 2007, og omfatter et areal på 462,5 km2. Skanderborg er en by i vækst, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig i lokale sportsforeninger og i det kulturelle liv, hvor Smukfest er det helt store trækplaster, hvert år.

VVS arbejde

En VVS’er kan udføre en bred palet af arbejdsopgaver. Det kan være opgaver, der omfatter vand, varme, sanitet og kloakarbejde. Derudover udfører de fleste vvs’ere renoveringer af varmeanlæg, udskiftning af faldstammer og installering af pumper.

Logistik

Skanderborg er placeret godt i forhold til logistik og transport. Byen er kendt for den gode placering i forhold til togtransport, da byen forbinder den nord-sydgående østkyst-strækning mellem Aarhus og Horsens og den øst-vestgående jernbane mod Silkeborg. På samme måde er det let at komme til at og fra byen i bil, og mange skanderborgensere har arbejde i omkringliggende byer, men kommer hurtigt frem og tilbage fra jobbet.VVS’ere hos Den Gode HåndværkerDen Gode Håndværker tilbyder en lang række velkvalificerede vvs’ere, som kan udføre præcis det arbejde, der skulle være behov for.Du kan både finde store og små vvs-virksomheder hos os, og ligegyldigt hvilket firma du vælger, kan vi stå inde for, at de opretholder gældende lovgivning og regler. Vores vvs’ere er yderst dygtige, og vi sørger løbende for at undersøge deres arbejde, for at sikre den bedste kvalitet til kunderne.

VVS’ere hos Den Gode Håndværker

Den Gode Håndværker tilbyder en lang række velkvalificerede vvs’ere, som kan udføre præcis det arbejde, der skulle være behov for.Du kan både finde store og små vvs-virksomheder hos os, og ligegyldigt hvilket firma du vælger, kan vi stå inde for, at de opretholder gældende lovgivning og regler. Vores vvs’ere er yderst dygtige, og vi sørger løbende for at undersøge deres arbejde, for at sikre den bedste kvalitet til kunderne.