VVS Thisted

Skjoldborg Smede & VVS ApS logo

Skjoldborg Smede & VVS ApS

Langebeksvej 22
7700 Thisted

Thy VVS A/S logo

Thy VVS A/S

Tigervej 2
7700 Thisted

Handest VVS logo

Handest VVS

Østerbakken 62
7700 Thisted

Thisted VVS & Blikkenslagerforretning A/S logo

Thisted VVS & Blikkenslagerforretning A/S

Karetmagervej 1
7700 Thisted

Den Gode Håndværker Postnr 7700-7999 logo

Den Gode Håndværker Postnr 7700-7999

Støt din lokale håndværker
7700 Thisted

Nors VVS og Blikkenslagerforretning A/S logo

Nors VVS og Blikkenslagerforretning A/S

Kirkebyvej 22
7700 Thisted

Intro til byen Thisted

Ud mod Limfjorden, helt oppe i Thy finder vi den smukke og hyggelige by Thisted. Det er en skøn by hvor man kan opleve tidens vingesus gennem de gamle bygninger som for eksempel den gotiske kirke der stammer tilbage fra 1490. Selve byen stammer sandsynligvis tilbage fra 1300-tallet, og man har fundet spor af at det har været en tidligere middelalderby.

Statistik fra byen

Thisted er en havneby og der er daglig skibsfartøjer der er forbi havnen. Det er ikke en storby, men alligevel bor der godt 13.400 i selve byen og over 43.000 personer i Thisteds opland.

Kort om faget

Jobbet som VVS-montør er meget alsidigt. Under uddannelsen som VVS’er lærer man alt fra montering af toiletter til montering af varmeanlæg. Man kan som VVS-mand også lave tagarbejde. Det vi tidligere kendte som blikkenslager er nu blevet til en VVS-montør. Når man som husejer begynder at tænke på at man vil være mere miljøbevidst og investere i solcelleanlæg eller varmepumper, så er det en VVS’er der kommer ud om monterer og tilslutter anlægget for os. Mange tænker nok at det kan man lige selv klare og derved spare penge, men der er nogle lovkrav som gør at visse installationer i vores hjem skal være udført af faguddannet folk. Det er faktisk sådan at vi ikke kan klare os uden en VVS’er.

Logistik omkring Thisted

Thisted ligger centralt placeret i nord-vest Jylland. Thisted ligger tæt på hovedvejene 11, 26 og 29, så transporttiden til de omkring liggende områder er begrænset.

Brug den lokale VVS-montør fra Thisted

Via den gode håndværker kan man finde lokale autoriseret VVS-montører der levere kvalitetsarbejde. For at kunne være på denne platform skal ens arbejde tjekkes grundigt. Det handler om at man overholder de aftaler man indgår med kunden, at man er kvalitetsbevidst og har en faglig stolthed i udførelsen af arbejdet, og så skal de priser der aftales inden arbejdet påbegyndes overholdes. Derved kan man som kunde være sikker på at arbejdet bliver udført ordentligt.