VVS'er i Vejle

JH Smed & VVS logo

JH Smed & VVS

Damhusvej 3
7100 Vejle

KLIPLEV VVS og SYDVENTILATION A/S logo

KLIPLEV VVS og SYDVENTILATION A/S

Staldgaardsgade 13
7100 Vejle

Vejle VVS & Økobyg logo

Vejle VVS & Økobyg

Hover Kirkevej 49
7100 Vejle

Petrowsky A/S logo

Petrowsky A/S

Sadelmagervej 24
7100 Vejle

Skærbæk Smede og Maskinværksted ApS logo

Skærbæk Smede og Maskinværksted ApS

Overgade 19
7000 Fredericia

Caverion Danmark A/S logo

Caverion Danmark A/S

Vejlevej 123
7000 Fredericia

VVS-Installatør Kaj Hansen logo

VVS-Installatør Kaj Hansen

Bredballe Byvej 3
7120 Vejle Øst

K E MAMMEN ApS logo

K E MAMMEN ApS

Gl Ribevej 65
7000 Fredericia

Andresens VVS A/S logo

Andresens VVS A/S

Gamle Landevej 82
7000 Fredericia

Winthers VVS logo

Winthers VVS

Holbergsvej 43
7000 Fredericia

Randbøldal VVS ApS logo

Randbøldal VVS ApS

Vesterløkke 2 A
7182 Bredsten

M S Rør og Industrimontage logo

M S Rør og Industrimontage

Skærbækvej 9
7000 Fredericia

Lidt om Vejle

Vejle ligger i Jylland, faktisk ligger Vejle i hvad der betegnes som Sydjylland. Byen ligger placeret ved Vejle fjord og er landets 9. største by. Den har eksisteret siden middelalderen og er i dag en del af Region Syddanmark

Statistik om Vejle

I Vejle bor der omkring 56.600 indbyggere. Byen er en del af trekantsområdet bestående af Vejle, Kolding og Middelfart. Af større byer i nærheden af Vejle kan man finde Kolding, Fredericia og Horsens alle en del af Region Syddanmark. Byen ligger placeret omkring 45 minutters kørsel fra Aarhus og ca. en times kørsel fra grænsen.

VVS

En VVS’er arbejder med vand og varme og sanitetsteknik. Det er også dette VVS står for. En VVS’er kan blandt andet hjælpe til med at lave rørføring til håndvask eller toilet. Derudover kan en VVS’er hjælpe med at udskifte gamle rør etc.

Logistik

Vejle er centralt placeret i forhold til motorvej E45, der går ned gennem hele Jylland og videre til Tyskland. Det er således nemt at komme til og fra Vejle uanset om man kommer sydfra eller nordfra. Til nabobyerne er der heller ikke langt. Kommer du nordfra af E45 er det nemmest at tage frakørsel 60 – Vejle N, for at komme ind til Vejle by. Kommer du i stedet sydfra kan du med fordel tage frakørsel 61A Vejle C for at komme ind til centrum.

VVS’er hos Den Gode Håndværker

Hos os, Den Gode Håndværker, går vi meget op i at der er et VVS firma til enhver type opgave. Store som små. Skal du have lavet helt ny rørføring i et gammelt hus eller er der et rør i køkkenet, som er sprunget. Så kan du finde det firma der passer til dit behov hos. Vi går meget op i at deadlines, kvalitet, og priser overholdes. Vi har derfor kun de bedste firmaer repræsenteret. Vælg sikkert med os.