VVS Vordingborg

TP VVS Teknik logo

TP VVS Teknik

Brydegårdsvej 10
4760 Vordingborg

Emil Hansen og Søn A/S logo

Emil Hansen og Søn A/S

Skallegårdsvej 6B
4700 Næstved

Aktiv EL A/S logo

Aktiv EL A/S

Linkøpingvej 30
4900 Nakskov

Jørn`s Smedie og VVS ApS logo

Jørn`s Smedie og VVS ApS

Aalborgvej 5
4800 Nykøbing F

P.E. Larsen A/S logo

P.E. Larsen A/S

Erhvervsvej 1
4720 Præstø

V. Jørgensen A/S logo

V. Jørgensen A/S

Marskvej 13
4700 Næstved

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS logo

Claus Nielsens BLIK og VVS ApS

Holbækvej 10
4200 Slagelse

Sonny VVS ApS logo

Sonny VVS ApS

Englandsvej 12
4800 Nykøbing F

Søgaard VVS-Naturenergi logo

Søgaard VVS-Naturenergi

Østre Alle 61
4800 Nykøbing F

Boysen Varmeteknik ApS logo

Boysen Varmeteknik ApS

Lundevej 39
4800 Nykøbing F

Aut. VVS Installatør Steen Mastrup ApS logo

Aut. VVS Installatør Steen Mastrup ApS

Glasmagervej 20 A
4684 Holmegaard

HT VVS ApS logo

HT VVS ApS

Militærsvinget 3
4700 Næstved

Troldemosen VVS og Blik ApS logo

Troldemosen VVS og Blik ApS

Troldemosevejen 5
4800 Nykøbing F

Intro til Vordingborg

Vordingborg ligger i det sydlige Sjælland og er også købstad og det naturlige omdrejningspunkt i Vordingborg Kommune. Byen er særligt kendt for Gåsetårnet, der er det sidste, der er tilbage af den kongeborg, der engang lå i byen. I kongeborgen boede tre Valdemar-konger. Så i en periode af Danmarkshistorien har Vordingborg været magtcentrum for hele landet. Vordingborg ligger smukt ud til Masnedsund. Og fra gåsetårnet er det muligt at se hele vejen ud over sundet til f.eks. Falster. Der går også en bro via den lille ø Masnedø til Falster. Derudover har byen flere museer og afholder hvert år flere festivaller og lignende. Kirken i byen, Vor Frue Kirker, er fra 1388. Og den ligger på en eng, hvor man også finder det, der er tilbage af en voldgrav, som fører hen til borgruinen.Men Vordingborg er ikke bare en smuk by med ruiner, kirker, festivaler og museer. Der er også større udbud af uddannelser. F.eks. kan man både gå på gymnasium, handelsskole, seminarie osv. Der findes også et hospital for sindslidende på den lille halvø Oringe. Og derudover er der intet mindre end tre havne, hvor man kan lægge til med sin lystbåd i to af dem. En af de store fordele ved Vordingborg om sommeren er Ore strand, som er en lækker sandstrand, der ligger vest for centrum. Men Vordingborg festuge er nok alligevel det største trækplaster målt på antal besøgende.Flere kendte stammer fra Vordingborg, hvor den mest berømte nok er Morten Olsen. Den tidligere landstræner har tilmed fået sin egen vej opkaldt efter sig, nemlige Morten Olsens Allé.Oprindeligt var Vordingborg Kommune mindre og havde også navnet Gl. Vordingborg Kommune. Den blev dannet i 1970. Men i kommunalreformen blev kommunen lagt sammen med Langebæk Kommune, Møn Kommune og Præstø Kommune, hvormed den nye Vordingborg kommune blev en realitet.

Statistik om Vordingborg

Der bor 11.908 mennesker i selve Vordingborg (2016) og lidt over 17.846, hvis man tager de nærliggende satellitbyer som Nyråd og Ørslev med. Det er dog vanskeligt at udvide byen yderligere, da der ligger flere store godser rundt om byen.

Kort om VVS-faget

Du kan få brug for en vvs’er til en lang række forskellige opgaver. Det kan være til at hjælpe dig med at lægge rør i dit hus ved nybyggeri. Det kan også være til at flytte rundt på rørene, hvis du skal have renoveret eller bygget op. Det kan for eksempel være, hvis du ønsker at flytte dit badeværelse. Det kan også være ved mindre opgaver. Mange vvs’ere har døgnbemanding, hvis du skulle stå med et akutopstået problem for eksempel et toilet, der ikke virker, eller et vandrør, der er sprunget.VVS´ere lever også nye varmeinstallationer og foretager energioptimeringer. Det gælder også sol- og jordvarme. VVS´ere udfører også eftersyn på fjernvarme, gasfyr og oliefyr. Og de kan også foretager opgaver som installation af radiator eller gulvvarme. Klassiske VVSopgaver er også at reparere og tætne vandrør, forbedre tagrender og nedløbsrør og installere ventilationsanlæg.

Logistik

Fra Vordingborg er der gode forbindelser både sydpå og nordpå via E47. Vordingborg ligger tæt på motorvejen. Og ad E47 kan man komme nordpå og sydpå uden de store vanskeligheder. Der er heller ingen kø på denne strækning, hvorfor håndværkerne såsom VVS´ere ikke har de store problemer med at nå frem.Hvis du bor i en mindre by i nærheden af Vordingborg, kan du derfor sagtens få en håndværker fra byen til at komme. Det kan ofte betale sig på grund af den korte transporttid. Hvis du bor på Møn eller det nordlige Falster, er der også mulighed for at bestille en vvs’er til at komme.Men den nemme adgang til motorvejen og den lette trafik gør, at VVS´eren kan nå langt på en times kørsel. Man kan nemlig både nå til Køge, Slagelse og Nykøbing Falster på den tid. Og derfor vælger nogen VVS´ere fra Vordingborg at servicere kunder i et større område end bare Vordingborg.

VVS’ere fra Vordingborg på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker er vores mission at hjælpe folk med at finde den helt rigtige, lokale håndværker til at klare jobbet. Det kan være til både små og store opgaver. Vi vil nemlig gerne både støtte de lokale håndværkere og det gode håndværk. Det er derfor heller ikke nok, at man er en lokalt forankret håndværker, for at man kan komme med på vores hjemmeside. Man skal også overholde alle gældende regler, have de relevante uddannelser og generelt være kendt for at udføre et stykke godt håndværk. Alle håndværkere på vores side kan derfor levere et godt stykke håndværk ved hver opgave.Den gode håndværker ApS samarbejde med nøje udvalgte håndværksvirksomheder, der alle anerkender, at en god håndværker kommer til tiden, laver kvalitet, rydder op, leverer til den aftalte pris og bliver anbefalet af andre. Derfor kan du altid vælge en af håndværkerne fra vores kartotek.