Anlægsgartner Køge

Alslev Anlæg A/S logo

Alslev Anlæg A/S

Alslevvej 30
4653 Karise

Næstved Haveservice logo

Næstved Haveservice

Kildemarksvej 41
4700 Næstved

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Intro til Køge

Køge er en gammel købstad og har de fleste af disse ældre huse i byen placeret omkring byens bymidte. Køge har derfor en lang historie og kan byde på mange ældre kulturoplevelser. Men selvom Køge er en gammel by, er der stadig en masse moderne aspekter. Dette er hovedsagligt fordi at mange store virksomheder har deres hovedsæder i Køge, hvilket naturligvis har bragt en hel del handel igennem byen. Desuden kan der i Køges bybillede findes en god portion kunst, samt blandt andet Sankt Nicolai Kirke, der blev opført i årene 1250-1300.

Statistik om Køge

Køge er lokaliseret på Østsjælland og ligger i Køge Kommune, som en del af Region Sjælland. I Køge er der omkring 37.000 indbyggere og er derved Danmarks 18. største byområde.

Kort om anlægsgartner

En anlægsgartner skal kontaktes når en have skal renoveres, anlægges eller vedligeholdes. Anlægsgartnere sørger for at skaffe den bedst muligt løsning for hvad der skal gøres med en have, mens der naturligvis tages kundens overvejelser i betragtning. Ved at hyre en anlægsgartner, hyrer man en professionelt uddannet der har forstand på hvordan man konkretiserer en havedrøm eller nogle mindre specifikke tanker som kunden har gjort sig. Desuden er det muligt for en anlægsgartner at tilføje til disse tanker, med ideer vedrørende fliser og beplantninger. Hvis man leder efter en have der bærer præg af et professionelt præg, er det nødvendigt at hyre en anlægsgartner til haveprojektet.

Logistik

Køge er enormt nem at finde frem til og er beliggende tæt ved nogle af landets største byer. Køge er beliggende ved både E20 og E47/E55, hvilket naturligt medfører meget trafik gennem byen, da den er meget nem at komme til. Desuden er der en lang række jernbaneforbindelser, der både kan transportere dig til en potentiel anlægsgartner, eller dem til dig.

Anlægsgartner fra Den Gode Håndværker

Når du leder efter en anlægsgartner, er det helt essentielt, at du leder efter én af de bedste, landet har at tilbyde. Ved at vælge en anlægsgartner fra Den Gode Håndværker, bliver du både sikret høj kvalitet og et tæt samarbejde vedrørende din nye have.Vi har seks kriterier, som vi vælger håndværkerne udfra: Vi forventer, at man rydder op efter sig selv, er anbefalet af andre og med i en garantiordning. Derudover skal man selvfølgelig udføre et godt stykke arbejde. Det skal udføres til tiden. Og til den aftalte pris. Med de seks kriterier finder vi de rette håndværkere, så du får de helt rigtige håndværkere ind ad døren, når du skal have løst en opgave derhjemme.