Anlægsgartner Maribo

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Alslev Anlæg A/S logo

Alslev Anlæg A/S

Alslevvej 30
4653 Karise

Erik Frederiksens Eftf. ApS logo

Erik Frederiksens Eftf. ApS

Vinkelvej 7
4990 Sakskøbing

Anlægsgartner Fugl Plante & Anlæg logo

Anlægsgartner Fugl Plante & Anlæg

Brückersvej 44
4900 Nakskov

Intro til Maribo

Maribo befinder sig midt på Lolland og er central by og gammel købstad, og er af mange kendt som "Domkirkebyen" grundet den smukke gamle klosterkirke fra 1400-taller der er blevet byens kendemærke. Byen er udover sin domkirke kendt for sin velbevarede gammeldags arkitektur.

Statistik

Maribo er en lille by med 5.735 indbyggere og meget lidt industrialisering.Maribo tilhører region Sjælland og er hovedsæde for Lolland Kommune.

Anlægsgartner

Anlægsgartneres arbejde er indenfor det "grønne" områder, og involverer vedligeholdelse, pleje og anlæggelse af haver og større grønne arealer med forskellige planter, træer og blomster-sorter.Dette gøres indenfor det private, såvel som det offentlige områder og dækker et bredt spektrum af opgaver.Anlægsgartnere specialiserer sig derved i anlægsteknikker og står derfor for kreationen og oprettelsen af større grønne områder såsom haver, parker og kirkegårde. Samtidigt involverer anlægsgartneres arbejde en længere række plejeområder da sådanne grønne områder forskønnes, plejes og holdes sunde af anlægsgartneren hvis job består i at slå græs, luge ukrudt, beskære, vande og gøde alt efter de enkelte planter og træers unikke behov.

Logistikken

Motorvej E47 passerer Maribo og byen er derved trods sin lille størrelse et trafikknudepunkt for Lolland med let adgang til Lollands andre byer. Fra Maribo er det muligt for en anlægsgartner at stille i Sakskøbing på under 12 minutter, i Nakskov på 25 min. Og Vordingborg på omtrent 40 min.

Anlægsgartnere hos Den gode håndværker

Hos Den gode håndværker er det vigtigt at kun de bedste anlægsgartnere, der kan præsterer et godt resultat, og samtidigt overholder de gældende regler både indenfor dansk lovgivning og indenfor vore egne kvalitetskriterier repræsenteres.Derfor undersøger Den Gode Håndværker altid nøje hvorvidt anlægsgartnerne på vores side har glade kunder og formår at udfører et godt stykke arbejde med vedvarende og tilfredsstillede resultater.Vi gør vores bedste for at præsenterer fremtidige brugere for en lang række forskellige anlægsgartnere: Både de større landsomspændende virksomheder, og de mindre firmaer specialiseret indenfor specifikke fagområder, således at ethvert behov opfyldes, hvad enten man som privatperson ønsker at hyrer en anlægsgartner til at passe et fællesareal i en mindre landsby, eller ønsker vedligeholdelse af enorme havearealer på firmagrund.