Anlægsgartner Næstved

Næstved Haveservice logo

Næstved Haveservice

Kildemarksvej 41
4700 Næstved

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Alslev Anlæg A/S logo

Alslev Anlæg A/S

Alslevvej 30
4653 Karise

Erik Frederiksens Eftf. ApS logo

Erik Frederiksens Eftf. ApS

Vinkelvej 7
4990 Sakskøbing

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Intro til Næstved

Næstved ligger på Sydsjælland og er Sjællands femte største by. Næstved er hovedby i Næstved Kommune, der også tæller en række mindre byer som Fensmark, Holme-Olstrup og Herlufmagle. Byens historie går helt tilbage til 1135, og byen er derfor kendt for sine fine, gamle bygninger.

Statistik om Næstved

I Næstved by bor der lige knap 43.000 mennesker, mens der i hele kommunen bor lidt over 82.000. Det er dermed en stor kommune, der giver grobund for et aktivt handelsliv. Byen er en del af Region Sjælland.

Anlægsgartner

En anlægsgartner ordner en lang række forskellige områder. Det er blandt andet anlæggelse og vedligeholdelse af grønne områder. Det kan både være for private og for offentlige virksomheder. Anlægsgartnerne kan således holde styr på både parker og grønne områder for kommuner eller lignende, men også holde styr på en ejendomsforenings gård eller naturen omkring en legeplads.

Logistik

Fra Næstved er det nemt at komme på Ring Øst og derfra på Sydmotorvejen. Selvom kommunen er stor, kan dens håndværkere hurtigt komme rundt. Fra Næstved by tager det henholdsvis 18 minutter til Fensmark, 14 minutter til Holme-Olstrup og kun fire minutter til Herlufmagle. Bor du i Vordingborg eller på Møn, har du også mulighed for at få en anlægsgartner fra Næstved forbi. Næstved til Vordingborg tager 31 minutter, mens det fra Næstved til Stege tager 44 minutter.

Anlægsgartnere hos Den gode håndværker

Hos Den gode håndværker kigger vi altid anlægsgartnerne nøje efter i sømmene for at være sikre på, at de overholder alle gældende regler. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder det absolut bedste, når det kommer til håndværkere. Det mener vi, at vi kan ved at undersøge dem grundigt. Du kan både finde store og små anlægsgartnerfirmaer hos os, og det er derfor muligt at finde nogle, der passer til lige præcis dine behov. Det kan være, hvis du repræsenterer en stor virksomhed, der har kæmpe udearealer, I gerne vil have plejet. Det kan også være, at du som privat person gerne vil have sat skik på din have. Hos os kan du finde anlægsgartnere til at varetage begge typer af opgaver.Vi udvælger vores samarbejdspartnere ud fra seks kriterier. Vi forventer for eksempel, at de er anbefalet af andre, at de er med i en garantiordning og at de rydder op efter sig selv. Derudover er det naturligvis også en forventning, at håndværkerne herunder anlægsgartnerne leverer et godt stykke arbejde, til tiden og til den aftalte pris. På den måde arbejder vi for, at det bliver en god oplevelse at finde sin næste håndværker via portalen Den gode håndværker.