Anlægsgartner Nykøbing Falster

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Alslev Anlæg A/S logo

Alslev Anlæg A/S

Alslevvej 30
4653 Karise

Erik Frederiksens Eftf. ApS logo

Erik Frederiksens Eftf. ApS

Vinkelvej 7
4990 Sakskøbing

Næstved Haveservice logo

Næstved Haveservice

Kildemarksvej 41
4700 Næstved

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Intro til Nykøbing Falster

Nykøbing Falster ligger på det vestlige Falster. Byen er særligt kendt for Middelaldercenteret, der ligger lige uden for byen. Der kan du opleve, hvordan folk levede i Danmark i Middelalderen og se ridderturneringer. Derudover er byen et vigtigt centrum for det øvrige Falster og det østlige Lolland i forhold til arbejde, skole og indkøbsmuligheder. Byens vartegn er den gamle Klosterkirken, der blev bygget omkring år 1500 og et vidnesbyrd om byens gamle historie.

Statistik om byen

Der bor knap 17.000 mennesker i Nykøbing Falster, der ligger i Guldborgsund Kommune. I hele kommunen, der har et areal på 903 kvadratkilometer, bor der omkring 61.000 mennesker. Huspriserne i Nykøbing Falster er højere i forhold til det øvrige Falster, men meget lavere i forhold til mange af de store byer i Danmark.

Lidt om anlægsgartnerfaget

Både som virksomhed og som privatperson kan du få brug for en anlægsgartner. Det kan være til at lave en helt ny have til dig. Det kan også være til at ændre eller vedligeholde din nuværende have. Havearbejde er hårdt, og hvis du ikke ved meget om planter, kan det være svært at finde ud af, hvilke du skal bruge for at få den have, som du ønsker dig.

Logistik i forhold til Nykøbing Falster

Der er gode muligheder for at komme til og fra Nykøbing Falster. Bor du på det østlige Lolland, er det meget muligt, at det kan betale sig for dig at hyre en anlægsgartner fra Nykøbing Falster. Det tager for eksempel kun 19 minutter at køre fra Nykøbing Falster til Sakskøbing. Også på Falster er der gode muligheder for at hyre en anlægsgartner fra Nykøbing Falster. Det tager kun 23 minutter at køre til Gedser.

Lidt om anlægsgartnere på Den Gode Håndværker

Vi lægger vægt på at præsentere håndværker, der er gode til deres fag og har styr på, hvad de laver. Derudover lægger vi selvfølgelig også vægt på erfaring, men vi ser det ikke som en nødvendighed for, at man kan være dygtig. Det vigtigste er de resultater, man har skabt. Derudover lægger vi også vægt på håndværkere med en fair pris, der kan overholde aftaler. Men det helt afgørende er, at håndværkerne her på portalen lever op til vores seks kritierier. Vi forventer nemlig, at håndværkerne leverer kvalitet og kommer til tiden. Vi regner også med, at håndværkerne rydder op efter sig og leverer arbejdet til den aftalte pris. Sidst men ikke mindst bør håndværkerne været anbefalet af andre, før de kommer med på portalen. Og de bør også være med i garantiordning.Håndværkerne på Den gode håndværker er blevet valgt ud fra disse kriterier. Og af samme grund er det her, man finder de gode, lokale håndværkere.