Anlægsgartner Ringsted

Alslev Anlæg A/S logo

Alslev Anlæg A/S

Alslevvej 30
4653 Karise

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Næstved Haveservice logo

Næstved Haveservice

Kildemarksvej 41
4700 Næstved

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Ringsted er en by med stolte traditioner

Enhver beboer i Ringsted vil med stolthed i stemmen kunne sige, at der her er tale om en by med både historie og sjæl. Ringsted er nemlig en by med mange år bag sig. Engang var Ringsted en travl handelsknude, og i dag er byen et sted hvor mange familier slår deres folder.

Statistik om byen

Med et indbyggertal på omkring 22.000 mennesker, en beliggenhed på kun 60 kilometer fra København, en smuk kirke og en hyggelig gågade er de da på heller ingen måde en provinsby.

Kort om anlægsgartner

At være en anlægsgartner er beslægtet med gartnerfaget, men det er på ingen måde det samme. Imens en gartner passer og plejer haven, så designer anlægsgartneren den nemlig. Her er der tale om at undersøge den enkelte have og planlægge, hvordan den kan komme til at tage sig bedst muligt ud overhovedet. Som anlægsgartner skal man derfor kunne overskue de muligheder den enkelte have rummer, og samtidig kunne arbejde sammen med kunden om at opfylde deres ønsker så godt som muligt.

Anlægsgartner i Ringsted har et godt udgangspunkt

Som anlægsgartner med tilknytning til eller med base i Ringsted har man gode vilkår for sit arbejde. Ringsted er en stor og levende by, og så er det typisk mennesker med god økonomi som bor her. Samtidig ligger Ringsted centralt placeret på Sjælland, og det er let at tage bilen og køre til byer som for eksempel København, Næstved og Roskilde. Det vil sige at man rent logistisk ikke kun er åben for kundebestllinger fra Ringsted selv, men også fra de mange andre byer i nærområderne. Dette er noget som helt sikkert har en stor og positiv effekt på ens virksomhed og ens omsætning. Ringsted er centralt placeret på Sjælland. Den ligger lige ud til E20 hvilket gør at man kan komme til og fra eksempelvis København hurtigt.

Anlægsgartner på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker er de bedste og mest pålidelige håndværkere samlet under forskellige kategorier som for eksempel Anlægsgartner. Her bliver man som anlægsgartner i Ringsted præsenteret for kunderne på den bedst mulige, og samtidig er hjemmesiden en platform hvor kunderne kan få direkte kontakt til en.