Anlægsgartner Roskilde

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Alslev Anlæg A/S logo

Alslev Anlæg A/S

Alslevvej 30
4653 Karise

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Om Roskilde

Det er få byer i Danmark, som har så lang og spændende historie, som byen Roskilde har. Denne by, som har postnummeret 4000 har været et knudepunkt for trafik helt fra 1700-tallet. Her blev Roskildevej nemlig skabt og det er er stadig i dag et knudepunkt for trafik. Denne by hedder Roskilde Kommune og faktisk ved man ikke helt præcist, hvornår den blev grundlagt. Man kan dog sige så meget, at byen blev grundlagt før 980’erne, men man kan ikke komme det nærmere end det.

Statistik i Roskilde

Den smukke by Roskilde huser hele 50.046 indbyggere og i kommunen, som hedder mere eller mindre det samme Roskilde Kommune er der 86.207 indbyggere. Roskilde er en del af Region Sjælland. Hvis man bor i Roskilde har man sammen med de andre indbyggere et areal på 211,99 km at bevæge sig på så man har god plads her.

Om at være anlægsgartner

Vælger man at dedikere sin professionelle karriere til faget at være anlægsgartner så vil man være meget udenfor, hvilket man vil være da det at være anlægsgartner indebærer, at man går rundt i haver og større anlæg og ordner. Et er dog at lave det men noget andet er at planlægge det, hvilket også er en meget stor del af det at være anlægsgartner. Man planlægger både hvordan planter, sten og andre ting i haven skal placeres.

Logistik

Man kan både komme meget nemt til Roskilde i bus, bil og på cykel. At komme til byen hver dag med forskellige former for transport er der mange pendlere, som gør dagligt og de elsker at ankomme til Roskilde og se den smukke Fjord spejle sig i solopgangen.

Om anlægsgartner på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker kan du finde din næste anlægsgartner, hvis du er på udkig efter sådan en. Desuden kan du finde alle andre former for håndværkere, da der her er samlet håndværkere, som skal opfylde lige præcis det behov, du har. Hvis det er noget i haven eller i et større anlæg, som du skal have styr på, så er det en anlægsgartner, som du skal have fat på. Og sådan en får du fat på hos Den Gode Håndværker.Men det er ikke bare tilfældige håndværkere, du ser her på portalen. De er alle udvalgt ud fra seks kriterier, som kendetegner den gode håndværker. De bør møde op til den aftalte tid, udføre kvalitet til den aftalte pris og rydde op efter sig. Derudover bør de være anbefalet af andre og være med i en garantiordning. På den måde har vi gjort noget for, at du får oplevelsen af kvalitet, når du booker en håndværker, som er med er med her på portalen.