Anlægsgartner Slagelse

Alslev Anlæg A/S logo

Alslev Anlæg A/S

Alslevvej 30
4653 Karise

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Næstved Haveservice logo

Næstved Haveservice

Kildemarksvej 41
4700 Næstved

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Introduktion til Slagelse

Den sydsjællandske by Slagelse er en af kongerigets ældste. Med sine indbyggere er det den ottende største by på Sjælland, og så ligger den under 100 kilometer fra hovedstaden, København. Slagelse har sågar sin egen kommune opkaldt efter sig. Den gamle handelsby byder på både gamle kirker, klostrer, et museum og sågar en ringborg. Ydermere er det også i denne by, at Gardehusarregimentet holder til på Antvorskov Kaserne.

Statistik om Slagelse

I Slagelse bor der omkring 33.000 indbyggere. Som det står nævnt ovenfor, hører byen under Slagelse Kommune, der også omfatter blandt andet Skælskør og Korsør. I alt bor der omtrent 78.000 mennesker i kommunen. Hvad region angår, hører Slagelse under Region Sjælland.

Hvad er en anlægsgartner?

Selv i Slagelse kan man få brug for hjælp, når man skal have ordnet haver og grønne områder. Der kan både være tale om offentlige og private områder. I sådanne tilfælde bør du opsøge en af de lokale anlægsgartnere, som du kan finde her på siden. De kan gøre alle dine havedrømme til virkelighed. Det er uanset, om du ønsker dig et kæmpemæssigt og farverigt blomsterbed, en lille dam i baghaven eller lignende. Det kan også være det grønne område i beboerforeningen, der trænger til en kærlig hånd med grønne fingre.

Logistik

Det er slet ikke så svært at komme til og fra Slagelse. Byen ligger nemlig ved E20 motorvejen, og der er blot små 18 kilometer til Korsør og den sammenbindende Storebæltsbro. Derfor er det ikke svært for en anlægsgartner at komme omkring, hvis man befinder sig i Slagelse eller omegn, og netop derfor skal man heller ikke holde sig tilbage, hvis man søger en anlægsgartner men ikke bor i centrum af Slagelse.

Anlægsgartnere på Den Gode Håndværker

De anlægsgartnere, du finder på Den Gode Håndværker, er ikke hvilke som helst anlægsgartnere. Det er de bedste. Netop derfor har Den Gode håndværker heller ingen kvaler med at stå inde for og fremhæve netop de udvalgte anlægsgartnere her på siden. Hos dem kan du være sikker på, at du er i både trygge og meget professionelle hænder.Vi har faktisk udviklet og nedskrevet nogle kriterier for, hvad der forventes af en god, lokal håndværker. Vi er nået frem til, at de rydder op efter sig selv, er anbefalet og med i en garantiordning. Derudover er de naturligvis klar på at levere et godt stykke arbejde, til tiden og til den aftalte pris. Med disse forventninger har vi fundet de profiler, som du finder på portalen. Og på den måde har vi gjort vores til, at du kommer til at opleve kvalitet, når du finder din næste håndværker via os.