Anlægsgartner Vordingborg

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Alslev Anlæg A/S logo

Alslev Anlæg A/S

Alslevvej 30
4653 Karise

Erik Frederiksens Eftf. ApS logo

Erik Frederiksens Eftf. ApS

Vinkelvej 7
4990 Sakskøbing

Næstved Haveservice logo

Næstved Haveservice

Kildemarksvej 41
4700 Næstved

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Intro til Vordingborg

Vordingborg er en by, der placeret på det sydlige Sjælland. Byens varetegn kommer i form af et gåsetårn, som er den bedst bevarede del af den gamle borg. Disse gamle ruiner og det velbevarede gåsetårn samler hvert år en masse turister i den gamle købstad kaldet Vordingborg. Vordingborg er på mange måder en forhistoriskskat, og der er mulighed for at se en gammel voldgrav, der strækker sig over et større område, samt at se den gamle historiske botaniske have, hvis arkitekt tog udgangspunkt i den ældste danske havebog. Denne botaniske have er også placeret på voldterrænet. Byen er en gammel færge by, og historien siger, at Vordingborg opstod fordi kongen ønskede et sted til sin flåde, som skulle bruges til kamp mod Venderne. Byen har også en fantastisk udsigt over Bugten, og der er rig mulighed for at medbringe egen madpakke og nyde den i naturen.

Statistik

Byen Vordingborg blev grundlagt omkring 1100-tallet. I slutningen 1800-tallet var byens indbyggertal stigende, og der nået næsten at flytte 4 gange så mange til Vordingborg fra 1850, hvor der boede 1579 indbyggere til 1911, hvor der boede 4003. Dog ville dette ændre sig, og i begyndelsen af 1900-tallet stoppede den store stigning af indbyggertallet. Byen ligger navn til Vordingborg Kommune, og er derfor også hovedbyen. Vordingborg kommune har lidt over 45000 indbyggere, mens Vordingborg by har omkring 11.000. Dog er dette uden de omkringliggende satellitbyer, tæller man disse med har Vordingborg et indbyggertal på 17.714.

Intro til anlægsgartnere

En anlægsgartner kan hjælpe med at få sammensat den smukkeste have af forskellige træer og blomster. Når man skal have ordnet sin have, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvordan man får den smukkeste have hele året rundt. En anlægsgartner kan både give gode råd, tegne den perfekte have og også putte planterne i jorden.

Logistik

Hvis man skal have fat i en anlægsgartner fra Vordingborg, er der rig mulighed for transport. Man kan let tage E47/E55 motorvejen, der kører hele vejen til Vordingborg.

Anlægsgartnere på Den gode håndværker

En anlægsgartner kan være svært at finde, og det kan være svært at vide, hvor man skal lede. Derfor kan man på Den Gode Håndværker blive hjulpet godt på vej til at finde den perfekte anlægsgartner.