Elektriker i Århus

Den Gode Håndværker Postnr 8000-8599 logo

Den Gode Håndværker Postnr 8000-8599

Støt din lokale håndværker
8000 Aarhus C

jeni TECH A/S logo

jeni TECH A/S

Javavej 1
8000 Aarhus C

Djurs El-Teknik ApS logo

Djurs El-Teknik ApS

Nørrevangsvej 11
8500 Grenaa

Soendergaard ApS logo

Soendergaard ApS

Rugvænget 12 A
8500 Grenaa

M.P. Service & Consulting ApS logo

M.P. Service & Consulting ApS

Stationsgade 19
8570 Trustrup

BP Electric A/S logo

BP Electric A/S

Trekanten 44 B
8500 Grenaa

BS Sikring & El Teknik logo

BS Sikring & El Teknik

Sletvej 50
8310 Tranbjerg J

EGÅ EL-SERVICE ApS logo

EGÅ EL-SERVICE ApS

Vejlbjergvej 18
8240 Risskov

NIPO Teknik ApS logo

NIPO Teknik ApS

Violvej 38
8240 Risskov

Grenaa E-Forretning ApS logo

Grenaa E-Forretning ApS

Fuglevænget 7
8500 Grenaa

MIDTTEK El ApS logo

MIDTTEK El ApS

Øster Kringelvej 13
8250 Egå

Intro til Aarhus

Aarhus ligger i Østjylland ved Aarhus Bugt, og er Jyllands største samt Danmarks næststørste by. Byen Aarhus er en del af Aarhus Kommune, som tilhører Region Midtjylland og Byregion Østjylland. Byen er i rivende udvikling, og er i dag kendt for at være med i front, hvad angår uddannelse, kultur og erhverv.

Statistik fra Aarhus

Selve Aarhus byområde har lige over 273.000 indbyggere, hvor der i selve kommunen, som også inkluderer byer såsom Lystrup, Beder-Malling og Brabrand, bor lige omkring 340.400 indbyggere. De mange satellitbyer og bydele til Aarhus, skaber et stort område med gode betingelser for erhverv og industri.

Elektriker

En elektriker arbejder med de fleste typer af elektriske installationer både i bygninger, i maskiner eller apparater. De kan også være medvirkende til at vedligeholde infrastrukturen ved at tage sig af selve el-nettet. En elektriker kan derfor hyres både af privatpersoner og virksomheder.

Logistik i Aarhus

Der er sket meget med infrastrukturen i Aarhus med mange nye forbedringer. Mulighederne for at komme til og fra midtbyen også blevet optimeret, så det er lettere at komme til byens forstæder – også for byens elektrikere. Udbygningerne af Østjyske motorvej og den nye motorvej forbi Silkeborg gør det lettere at komme hurtigt rundt. Det tager f.eks. kun 38 min. at komme til Silkeborg, 28 min. til Skanderborg og 12 min. den modsatte vej til Skejby.

Lidt om den type håndværker på Den Gode Håndværker

Her hos Den Gode Håndværker søger vi at finde de bedste håndværkere til dig. Hvad end du skal have skiftet en stikkontakt eller om det er installation og opsætning af maskinrum, har vi den rette elektriker til dine behov. Vi kan tilmed garantere, at den elektriker du finder hos os, leverer god kvalitet. Vores primære opgave er nemlig at tjekke alle vores håndværkere nøje efter. Derfor kan du roligt finde din næste elektriker hos Den Gode Håndværker.