Elektrikere i Fredericia

Caverion Danmark A/S logo

Caverion Danmark A/S

Vejlevej 123
7000 Fredericia

Ladegaard EL ApS logo

Ladegaard EL ApS

Korskærvej 29
7000 Fredericia

Per Laursen logo

Per Laursen

Krogårdsparken 30
7000 Fredericia

HANSEN EL A/S logo

HANSEN EL A/S

Håndværkervej 18
7000 Fredericia

Kaltoft Elservice logo

Kaltoft Elservice

Industriparken 2
7182 Bredsten

VEJLE EL-SERVICE A/S logo

VEJLE EL-SERVICE A/S

Horsensvej 68
7100 Vejle

AC EL-INSTALLATION A/S logo

AC EL-INSTALLATION A/S

Bellevuevej 1
7100 Vejle

EL-TECH TEAM ApS logo

EL-TECH TEAM ApS

Porschevej 14
7100 Vejle

Højgaard Installation logo

Højgaard Installation

Frøkær Skovvej 6
7100 Vejle

LINDVED EL A/S logo

LINDVED EL A/S

Lindevej 4
7100 Vejle

Introduktion til Fredericia

Fredericia er en by, der ligger i det vestlige Jylland helt ud mod Fyn. Selve byen blev grundlagt i 1650, hvor den før i tiden var navngivet Frederiksodde. Derudover er det et vigtigt sted i forhold til trafikken, da de to store motorveje mødes.

Statistik om Fredericia

Fredericia Kommunen består af 134,46 km2 i alt, hvor der er fordelt 51.326 beboere ud over det hele. I selveste Fredericia bor der til gengæld hele 41.044 mennesker ud fra de tal, man har fra 2018.

Elektriker

At skulle klare al elektronikken derhjemme kan være meget problematisk, og i nogle tilfælde direkte ulovligt. Så for at altid være sikker, så bør man sørge for at få hjælp fra en elektriker. Så kan man få hjælp til de ting, der skal ordnes og er sikker på at alt er i orden.

Logistik

Fredericia ligger ikke særlig langt væk fra to store motorveje i Danmark. Tættest på ligger E20, hvor man kan køre via hovedvej 28 og så køre på motorvejen lige ved Lillebæltsbroen. Man kan dermed køre mod øst for at komme til Fyn eller Sjælland. Man kan også køre mod vest for at køre i retning af Esbjerg. Man kan også køre fra E20 ind på E45, hvor man har muligheden for at køre i begge retninger. Så kan man vælge at køre mod Nordjylland eller mod Sønderjylland.

Elektriker hos Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker er der et meget stort udvalg af forskellige elektrikere, hvor man har valgt at samarbejde med mange forskellige firmaer rundt i landet. Det gør det nemlig muligt at finde en elektriker lokalt, uanset hvor man bor henne i landet. Derudover har man sat fokus på, at det er nogle og imødekommende elektrikere, man skal have muligheden for at kunne få hjælp af.