Elektrikere i Frederikshavn

JJ Electrical Consulting ApS logo

JJ Electrical Consulting ApS

Golfhaven 2
9900 Frederikshavn

El Installatør & Udlejer Lars Hostrup logo

El Installatør & Udlejer Lars Hostrup

Anholtvej 19
9900 Frederikshavn

KM AUTOMATIK ApS logo

KM AUTOMATIK ApS

Højrupsvej 59
9900 Frederikshavn

Emil Sørensens eft. A/S logo

Emil Sørensens eft. A/S

Knivholdtvej 19
9900 Frederikshavn

Strandby EL-TEKNIK A/S logo

Strandby EL-TEKNIK A/S

Munkevej 12
9970 Strandby

Skagen El-Tekniq logo

Skagen El-Tekniq

Buttervej 40
9990 Skagen

Hjørring El-Teknik ApS logo

Hjørring El-Teknik ApS

Poppelvej 1
9800 Hjørring

Ni El Service logo

Ni El Service

Clausholmvej 7
9800 Hjørring

Jacobsen og Nielsen ApS logo

Jacobsen og Nielsen ApS

Buen 4 St.tv.
9800 Hjørring

Lønstrup Elservice ApS logo

Lønstrup Elservice ApS

Lønstrupvej 30
9800 Hjørring

El-Teknik Nord logo

El-Teknik Nord

Bispensgade 26
9800 Hjørring

Introduktion om Frederikshavn

Frederikshavn er den største by i Frederikshavn Kommune og ligger lige ud til det smukke Kattegat i Nordjylland. Byen er opkaldt efter Kong Frederik 6., men tro ikke, at den ikke er blevet moderne. Med en livlig industri og rig mulighed for indkøb og kultur er Frederikshavn en populær by i Nordjylland.

Statistik om Frederikshavn

I Frederikshavn finder du omkring 23.400 indbyggere, men selve kommunen har cirka 60.000 indbyggere. Frederikshavn har en rig kultur især i forhold til dens store havn, og derfor bliver den da videreformidlet igennem museer og frivillige organisationer i byen.

Kort om elektrikerfaget

Elektrikere er de håndværkere, som står for, at alt relateret til strøm og elektricitet virker, som det skal. De kan hos private borgere arbejde med opsætning af elektriske apparater eller regulering af eksempelvis lys. Mange elektrikere i industrien arbejder med for eksempel opsætning af produktionsbånd eller computernetværk.

Logistik og transport

Frederikshavn har længe været kendt for den store havn, hvorfra der udgå megen færgetransport til blandt andet Sverige. Motorvejen E45, som strækker sig igennem næsten hele det kontinentale Europa, udgår herfra, hvilket giver rig mulighed for rejse over længere distancer. Skal du eksempelvis til Sæby, som 14,6 kilometer væk, så vil det ikke engang tage dig 20 minutter i en bil!

Elektriker hos Den Gode Håndværker

Når vi skal vælge elektrikere hos Den Gode Håndværker, så går vi op i, at vi finder dygtige lokale folk, som kan sikre dig god kvalitet. Her kigger vi blandt andet på anbefalinger fra andre, men vi sørger også for at undersøge certifikater og tilladelser til at udføre forskellige slags arbejde. Når du vælger en elektriker fra denne portal, så kan du være sikker på, at du får kvalitetsarbejde, der vil blive udført effektivt og sikkert.