Elektriker Haslev

Frahm El-Teknik A/S logo

Frahm El-Teknik A/S

Tømrervej 7
4600 Køge

El-Jensen ApS logo

El-Jensen ApS

Tangmosevej 111
4600 Køge

Farsøe-el logo

Farsøe-el

Stormøllevej 41
4600 Køge

Henning Jensen Køge ApS logo

Henning Jensen Køge ApS

Høgevej 5
4600 Køge

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Thomas Lund El-teknik ApS logo

Thomas Lund El-teknik ApS

Bakkegårdsvej 23
4600 Køge

Insta A/S logo

Insta A/S

Smedevænget 16A
4700 Næstved

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

Intro til Haslev

Haslev ligger et godt stykke udenfor København, men grundet de udvidet motorvejsforbindelser er denne distance blevet formindsket. Det tager eksempelvis kun 45 minutter at komme fra Haslev til centrum af København. Byen har en stolt historie, som en aktiv handelsby, med gamle traditioner. Byen har en hyggelig hovedgade, som samler byen.

Statistik

Haslev har i dag 11.653 indbyggere anno 2016. Byen ligger cirka 60 kilometer fra København og cirka 20 kilometer fra henholdsvis Næstved, Ringsted og Køge. Haslev kom for alvor på landkortet da den blev en stationsby i 1870. Byen er kendt som byen i det grønne og kan byde på storslået natur og Bregentved og Gisselfeld godser.

Intro til elektrikeren

Man bør og skal have stor respekt for elektricitet. Derfor er der en del arbejdsopgaver, som det ved lov ikke er muligt at udføre som privatperson. Disse retningslinjer burde man holde sig til og i stedet ringe til en fagmand, da elektrikeren har ekspertisen og den nødvendige viden, som der skal til for at lave de mest hensigtsmæssige løsninger. Derudover kan en autoriseret elektriker rådgive om energibesparende tiltag. Såfremt man eksperimenterer med selv at udføre sit elektriske arbejde, risikerer man, at der opstår brand. Sker dette er det ikke sikkert at forsikringen dækker skaden. Derfor er det dyrt at spare penge ved ikke at hyre en autoriseret elektriker. En autoriseret elektriker har fagligheden i orden, så du trygt kan overlade arbejdet til dem.Elektrikerens opgaver spænder vidt i dag. Det kan være alt lige fra installation af vaskemaskinen til vedligeholdelse af en hær af robotter i en stor industrihal. Det kan også være alt fra at installere stikkontakter i sommerhuset til opsæt af større alarmanlæg. Dvs. elektrikerens opgaver kan være meget genkendelige for den almindelige forbruger såsom installation af hårde hvidevarer. Men det kan også være opgaver, som kun de færreste i industrien kender til og mestrer.

Logistik

Haslev ligger strategisk placeret på Sjælland. Byen ligger tæt ved Sydmotorvejen. Efter udvidelsen af Køge Bugt motorvejen er rejsetiden til København minimeret. Foruden de gode motorvejsforbindelser er der gode landevejsforbindelser til både Ringsted og Næstved.

Elektrikere på Den gode håndværker

Alligevel bør man dog kigge sig lidt omkring, inden man ringer til den første, man støder på, da man kan være uheldig. Heldigvis er der mange gode måder at finde frem til en dygtig elektriker i Haslev på. Det kan man eksempelvis gøre på ”den gode håndværker”, hvor man let kan finde kontaktinformationer. Og det er en god ide at finde sin håndværker her på vores portal. Vi har nemlig samlet de bedste af de bedste inden for en masse forskellige håndværksfag, for at du kan finde den rette mand M/K til opgaven. Vi har sikret os, at vi har de rigtige, ved at vælge dem ud fra seks principper. Vi forventer f.eks., at de kommer til tiden, laver et godt stykke arbejde, til den rigtige pris og rydder op, når de har udført opgaven. Dernæst skal de være anbefalet af andre og være med i en garantiordning. Med alle de ting på plads, har vi gjort en hel del for at kontakten med håndværkeren bliver en god oplevelse fra start til slut.