Elektriker Hjørring

Hjørring El-Teknik ApS logo

Hjørring El-Teknik ApS

Poppelvej 1
9800 Hjørring

Ni El Service logo

Ni El Service

Clausholmvej 7
9800 Hjørring

Jacobsen og Nielsen ApS logo

Jacobsen og Nielsen ApS

Buen 4 St.tv.
9800 Hjørring

Lønstrup Elservice ApS logo

Lønstrup Elservice ApS

Lønstrupvej 30
9800 Hjørring

El-Teknik Nord logo

El-Teknik Nord

Bispensgade 26
9800 Hjørring

JJ Electrical Consulting ApS logo

JJ Electrical Consulting ApS

Golfhaven 2
9900 Frederikshavn

Strandby EL-TEKNIK A/S logo

Strandby EL-TEKNIK A/S

Munkevej 12
9970 Strandby

Skagen El-Tekniq logo

Skagen El-Tekniq

Buttervej 40
9990 Skagen

El Installatør & Udlejer Lars Hostrup logo

El Installatør & Udlejer Lars Hostrup

Anholtvej 19
9900 Frederikshavn

KM AUTOMATIK ApS logo

KM AUTOMATIK ApS

Højrupsvej 59
9900 Frederikshavn

Emil Sørensens eft. A/S logo

Emil Sørensens eft. A/S

Knivholdtvej 19
9900 Frederikshavn

Introduktion til Hjørring

Hjørring er en fantastisk by i Region Nordjylland, som fungerer som hovedby i Hjørring Kommune. Byen er unik, idet det er en købstad, som ikke har en havn – dette er anderledes fra mange andre nordjyske byer som for eksempel Frederikshavn.

Statistik og tal omkring Hjørring

I Hjørring bor der omkring 25.900 mennesker i selve byen, mens kommunen kan prale af et indbyggertal på over 65.000 mennesker. Byen er kendt for at samle mange mennesker fra mindre byer i Nordjylland, hvilket altså øger dette indbyggertal.

Kort om elektrikeren

I den moderne verden er det nærmest umuligt at leve uden at have strøm, og netop derfor er elektrikere vigtige. De hjælper med at føre elektriske ledninger i private hjem eller reparere forskellige former for apparater. Elektrikere kan dog også specialisere sig i andre ting såsom computernetværk, energibesparelser i både hjem og virksomheder, ventilation og meget andet.

Transport og logistik i Hjørring

Hjørring giver gode logistiske muligheder for håndværkere, som måske ikke direkte kommer fra byen, men i stedet kommer længere udefra. Du finder her en motorvej, som er forbundet til resten af det danske net af motorveje. Dette viser sig blandt andet, idet der er 50 kilometer til Aalborg, mens der er omkring 30 kilometer til Frederikshavn. Derfor er det let at komme imellem nogle af Nordjyllands mest populære byer.

Elektrikere hos Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker prioriterer vi at finde de mest kompetente håndværkere i det lokalområde. Når vi leder efter elektrikere, så kigger vi efter, hvad både kolleger og kunder siger om det arbejde, som de har udført før. Vi undersøger også tidligere arbejde, tilladelser og certifikater samt de forskellige felter, som de er specialiserede indenfor. Derfor kan du være garanteret en elektriker af høj kvalitet, hver gang du vælger en håndværker fra vores hjemmeside!