Elektriker Hørsholm

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

BH El-Service logo

BH El-Service

Rugvænget 17
2630 Taastrup

Intro til Hørsholm

Hørsholm kommune er en meget attraktiv kommune. Den ligger tæt på strandvejen, og med nem adgang til København. Der er mange som gerne vil ud af byen som flytter hertil. I Hørsholm kan man få et dejligt sted at bo hvor der er mulighed for at være tæt på noget natur samtidigt. Selve Hørsholm by breder sig udover tre forskellige kommuner, hvilket gør den lidt speciel.

Statistik for Hørsholm

Som sagt så strækker byområdet sig ud over tre forskellige kommuner. Det er derfor ikke nødvendigvis tilfældet at man bor i Hørsholm kommune blot fordi man bor i byen. Det kan specielt ses på beboer tallene. I selve Hørsholm by bor der næsten 50.000 indbyggere mens der i Hørsholm kommune kun bor lige under 30.000.

Kort om faget elektriker

Elektriker er et meget vigtigt fag. Måske kan man godt sætte en lampe op selv, eller fikse en stikkontakt, men der kan være en vis sikkerhedsrisiko forbundet med elinstallationer. Derfor skal man have en elektriker til at ordne alle mere avancerede installationer for undgå brandfarlige situationer.

Logistik for en elektriker i Hørsholm

Da selve Hørsholm by strækker sig over tre forskellige kommuner, kan en elektriker som holder til i byen dække et stort område. Alle byer i nærheden af Hørsholm og op langs hele Sjællands kyst, er godt forbundet af motorveje og landeveje. Det er derfor nemt for en elektriker at rykke ud. Det gælder uanset om opgaven måtte være i Hørsholm by eller i nærheden her af.

En elektriker på Den Gode Håndværker

I Nordsjælland findes der et hav af elektrikere, men det er meget vigtigt at man finder den rigtige. Som før nævnt, kan der være en vis brandfare forbundet med at få lavet elinstallationer. Det er Den Gode Håndværker klar over, og derfor lever alle elektrikere her op til en høj standard.