Elektriker Kalundborg

Renes El-Service logo

Renes El-Service

Græsmarken 7
4400 Kalundborg

Werths El ApS logo

Werths El ApS

Gisselørevej 2
4400 Kalundborg

Multi-Tech A/S logo

Multi-Tech A/S

Hareskovvej 15
4400 Kalundborg

Electricom A/S logo

Electricom A/S

Asnæsvej 1
4400 Kalundborg

JK El-Service logo

JK El-Service

Bakkekammen 12
4300 Holbæk

NJ El-Service logo

NJ El-Service

Vestergårdsvej 66
4300 Holbæk

Eiland Electric logo

Eiland Electric

Rebslagervej 7
4300 Holbæk

AM El-Teknik ApS logo

AM El-Teknik ApS

Tinghøjvej 5
3650 Ølstykke

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Nielsen og Munkholm ApS logo

Nielsen og Munkholm ApS

Tåstruphøj 32
4300 Holbæk

Insta A/S logo

Insta A/S

Smedevænget 16A
4700 Næstved

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

Larsen El ApS logo

Larsen El ApS

Vestervangen 7
4300 Holbæk

Intro til Kalundborg

Kalundborg ligger i det nordvestlige Sjælland og er en gammel købstad. Byen er særligt kendt for sin flotte gamle kirke, der tidligere også skulle fungere som forsvarsværk, hvis byen blev angrebet. I dag er byen centrum for både handel, uddannelse og arbejde for en lang række af de mindre byer i oplandet. Derudover er byen også kendt for at være hjemsted for større virksomheder som blandt andet Novo Nordisk.

Statistik fra byen

Der bor lidt over 16.000 mennesker i selve Kalundborg by og lige knap 49.000 mennesker i hele Kalundborg Kommune, der har et areal på 604 kvadratkilometer.

Kort om elektrikerfaget

Hvis du ikke har erfaring med elektrikeropgaver, kan det være farligt for dig selv at kaste dig ud i at lave elektriske installationer. Det er derfor en god ide, at du får en elektriker til at gøre det. En dygtig elektriker kan blandt andet stå for at sætte nye lamper op, lave smarte og energibesparende elløsninger og trække ledninger i nybyggeri, tilbygninger eller ved ombygninger. Det kan være af hele huset eller bare af enkelte rum som badeværelse eller køkken.Elektrikeren løser nemlig opgaver i private hjem, men også større og mindre genkendelige opgaver i industrien. I de private hjem kunne det være installation af hårde hvidevarer, trækning af ledninger og opsætning af stikkontakter. I industrien kunne det være installation og vedligeholdelse af robotter, transportsystemer, alarmanlæg og større computernetværk. Og netop IT-delen er kommet til at betyde mere i de senere år. Det er derfor ofte sådan, at manuelle installationer skal kædes sammen med it-baserede løsninger. Og det er en opgaver, som elektrikerne kan mestre.

Logistik i forhold til Kalundborg

Kalundborg ligger centralt placeret i forhold til de omkringliggende byer. Der er gode muligheder for at komme til og fra byen via landevejene. Det gør det nemt og hurtigt for en elektriker fra Kalundborg at komme hjem til dig. Hvis du bor på Røsnæs for eksempel i nærheden af Kalundborg Golf Klub, vil det tage omkring ni minutter for en elektriker at nå ud til dig. Bor du inde i landet for eksempel i Svebølle eller Havnsø, vil det tage henholdsvis 17 og 23 minutter for en håndværker fra Kalundborg at komme hjem til dig.

Elektrikere på Den Gode Håndværker

For at en elektriker kan blive vist på Den Gode Håndværker, er det vigtigt, at vedkommende har stor erfaring og kan klare sit arbejde hurtigt og effektivt. Vores vigtigste opgave på Den Gode Håndværker er at gøre det nemt for dig at finde den bedste håndværker til at udføre din opgave. På den måde behøver du ikke at bruge en masse tid på at søge efter en håndværker – vi har allerede fundet frem til de bedste af de bedste.I hvert fald lever de op til de krav, som vi har stillet op, for at man er en af de gode, lokale håndværkere. Vi forventer f.eks. at man rydder op efter sig, kommer til tiden og fakturerer den aftalte pris. Vi regner også med, at man er med i en garantiordning, er anbefalet af andre og i det hele taget leverer et rigtig godt stykke arbejdet. Vi vil fremme det gode, lokale håndværk i Danmark og igen sætte fokus på dette område.