Elektriker Køge

Frahm El-Teknik A/S logo

Frahm El-Teknik A/S

Tømrervej 7
4600 Køge

El-Jensen ApS logo

El-Jensen ApS

Tangmosevej 111
4600 Køge

Farsøe-el logo

Farsøe-el

Stormøllevej 41
4600 Køge

Henning Jensen Køge ApS logo

Henning Jensen Køge ApS

Høgevej 5
4600 Køge

Thomas Lund El-teknik ApS logo

Thomas Lund El-teknik ApS

Bakkegårdsvej 23
4600 Køge

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Insta A/S logo

Insta A/S

Smedevænget 16A
4700 Næstved

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

Intro til Køge

Køge er en gammel middelalderby beliggende på Østsjælland i bunden af Køge Bugt. Byen er en ældre købstad, og særligt i byens midte finder man en række gamle byhuse samt Sankt Nikolai Kirke, som er ét af byens varetegn. Køge er dog også en moderne by med et moderne miljø, og kan med afstanden på ca. 40 kilometer til København betragtet som en satellitby.

Statistik fra Køge

Køge er med sine 36.831 indbyggere (2016) Danmarks 18. største by, og hele kommunen tæller knap 60.000 indbyggere. Byen er grundlagt i 1100-tallet.

Hvad laver en elektriker?

Køge har et stort antal af elektrikere, og for bosiddende i og omkring byen er det derfor muligt at få hjælp af lokale, kompetente fagfolk. De står klar til at køre ud og hjælpe dig med mange forskelligartede opgaver. Elektrikeren er eksempelvis manden, du skal have fat i, når du skal have ordnet forskellige typer installationer. Det kan være alt fra almindelige simple elinstallationer i huset til andre mere komplekse installationer. Uanset omfanget af arbejdsopgaven, vil de erfarne fagfolk møde dig med professionalisme, hvilket skal sikre gode og tilfredsstillende resultater.I hjemmet kunne elektrikerens opgave være at installere eller vedligeholde vaskemaskinen, sætte lys op, trække ledning rundt i huset, opsætte stikkontakter og regulere det automatiske lys i garagen. Uden for hjemmet kunne opgaven være at installere større computernetværk, alarmsystemer, lyssætning, transportbånd og robotter i en industriel produktion. Elektrikerens opgaver er altså meget forskellige. Og det er derfor nødvendigt for den enkelte fagmand at specialisere sig.

Logistik

Køges fantastiske beliggenhed tæt på andre store sjællandske byer og ligeledes tæt på København, gør byen til et samlingspunkt for mange virksomheder og selvstændige. Byen har en fordel i at være et trafikalt knudepunkt med både gode togforbindelser og færgeovergange. Derudover ligger byen lige ved Køge-Bugt motorvejen, som fører ind til København og sikrer, at elektrikerne kan nå kunder inden for en stor radius. Kunder både i Køge og fra de omkringliggende byer kan nås inden for kort tid.

Elektrikere på Den Gode Håndværker

Den Gode Håndværker har gjort det nemt for dig at få et overblik over de forskellige elektrikere i Køge og omegn. På siden kan du læse om de forskellige virksomheder, og hvad de hver især har at tilbyde. Du finder samtidigt kontaktoplysninger, så du hurtigt kan tage kontakt og eventuelt indhente et tilbud. Den Gode Håndværker gør det altså let for dig at vælge en elektriker, næste gang du har brug for at komme i kontakt med professionelle fagfolk, der kan deres kram. Håndværkerne er valgt ud fra seks kriterier, som tilsammen skal udgøre et krav om kvalitet. Vi forventer f.eks., at man rydder op efter sig selv, møder op til tiden, udfører kvalitet og til den aftalte pris. Derudover skal man selvfølgelig være med i en garantiordning og være anbefalet af andre. Kan man sige ja til disse seks kriterier, kan man som håndværker være en del af Den gode håndværker. Og af samme grund kan du så trygt vælge håndværker mellem alle vores profiler her, næste gang du f.eks. har brug for en elektriker i Køge.