Elektriker i Kolding

Bramdrupdam el-forretning logo

Bramdrupdam el-forretning

Vejlevej 342
6000 Kolding

BUCHREITZ A/S logo

BUCHREITZ A/S

C F Tietgensvej 7
6000 Kolding

MORTEN KENNE ApS logo

MORTEN KENNE ApS

Mosebakken 1
6000 Kolding

STRØH A/S logo

STRØH A/S

Fabriksvej 18
6000 Kolding

EL HJØRNET ApS logo

EL HJØRNET ApS

Bavnehøj 215
6040 Egtved

AB ELECTRIC A/S logo

AB ELECTRIC A/S

Møllebakken 14
6091 Bjert

AUT EL-INST. H.CHRISTIANSEN logo

AUT EL-INST. H.CHRISTIANSEN

Risbøge 6
6640 Lunderskov

Introduktion til Kolding

Kolding ligger i Sydøstjylland lige på den vestlige side af Lillebæltsbroen. Kolding er en del af Region Syddanmark og er d. 7. største by i landet. Det betyder, at byen danner centrum for handel, kultur, uddannelse og industri. Derudover er byen omringet af smuk natur, hvor den bl.a. er kendetegnet ved dens imponerende tunneldale, fjorde og søer.

Statistik om Kolding

Der bor 60.508 indbyggere i Kolding, men i hele Kolding Kommune, som bl.a. tæller forstæder såsom Vamdrup, Lunderskov og Christiansfeld, er der 92.515. indbyggere. Byen er hjemsted for flere forskellige virksomheder, fx Kolding Fyrværkerifabrik og Jydske Tidende. Dertil rummer Kolding gode uddannelsessteder, heriblandt gymnasium, teknisk skole, designskole og International Business College. Der er også mulighed for at gå på opdagelse i byens mange kulturelle tilbud og seværdigheder, hvor man fx kan se det restaurerede slot Koldinghus eller tage ind og se en teaterforestilling i Mungo Park Kolding.

Elektriker

En elektriker er en faglært person, der rådgiver eller arbejder på elektriske installationer, fx i bygninger, computerstyrede elsystemer eller maskiner. Dertil kan en elektrikers jobfunktioner også bestå i at reparere elektriske apparater eller vedligeholde elnet. Ligesom der også er mulighed for at specialisere sig inden for et bestemt felt såsom energi, service eller kommunikation.

Logistisk

Kolding ligger rent infrastruktur- og trafikmæssigt lige i Danmarks midtpunkt. Med bil kan man nemt komme dertil via motorvejene E45 og E20, man skal blot huske at tage afkørsel 62, hvis man kommer fra nord eller øst og afkørsel 65, hvis man kommer fra syd eller vest. Der ligger også en togstation midt i byen, hvor der går mange afgange i alle retninger og på forskellige tidspunkter. Ligeledes afgår der ved Kolding Station også busser til områderne omkring Kolding, ligesom der kører bybusser inden for selve bygrænsen. Hvis man skal med fly ligger Billund lufthavn kun en kort køretur fra Kolding, så der er mulighed for at komme til og fra byen på alle tænkelige måder.

Elektriker hos Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker samarbejder vi kun med de allerbedste elektrikere. Står du derfor og mangler en elektriker, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde en, som passer til lige netop dine ønsker og behov. Fælles for de elektrikere vi arbejder med er, at de alle har gennemgået den nødvendige uddannelse og dertil har mange års erfaring fra branchen. Derfor kan du vide dig sikker på, at hvis du finder en elektriker hos os, så får du med en elektriker at gøre, der kan sit kram og lidt mere til.