Elektriker Maribo

Aktiv EL A/S logo

Aktiv EL A/S

Linkøpingvej 30
4900 Nakskov

ENELCO logo

ENELCO

Herningvej 26A
4800 Nykøbing F

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

Intro til Maribo

Maribo er en lille by placeret på midten af Lolland. Byen har sin metonymi i domkirken, der i virkeligheden ligger grund for hele byen. Byen blev først grundlagt, da byen domkirke blev grundlagt. Dermed har byens grundlæggelse været afhængig af byens kirker. Maribo er speciel på den måde, at det er en af de eneste købstæder, der er placeret midt i landet. Maribo har altså ingen havn. Dog har dette også gjort, at Maribo har gamle veteranforbindelser fra sin togstation. Dette har været byens eneste forbindelse til havnebyen Bandholm. Stationens forbindelse til Bandholm og lokalbanen til Nakskov og Nykøbing Falster er blevet gjort til museumsbanen Maribo-Bandholm. Denne museumsbane kører netop strækningen fra Maribo-Bandholm. Man kan opleve lokomotiver og vogne helt tilbage fra 1869 til 1935. Banen blev grundlagt i 1962 og har siden da tiltrukket togentusiaster fra hele Danmark. Udover at kunne opleve den antikke museumsbane, er der også anden mulighed for kultur i Maribo. I 2011 åbnede Maribo Miniby, der har bygget byen Maribo som den så ud i 1850-1900 i et størrelsesforhold, som hedder 1:10. Derudover er byen generelt præget af et gammelt udtryk, da byen ikke oplevede den store industrialisering.

Statistik fra byen

Maribo er placeret centralt på Lolland, og en del af Lolland Kommune. Lolland Kommune har et indbyggertal på 42.638, hvor Maribo udgør 5.890 af dem. Lolland Kommune har et areal på 42.639 kvadratmeter. Byen Maribo er en del af region Sjælland og blev grundlagt i 1400-tallet på samme tid som byens kloster blev grundlagt. Maribo har postnummeret 4930 Maribo.

Om elektrikere

Som elektriker arbejder man generelt med strøm. Dette kan være i alle mulige forskellige former. Det kan være ved strøm til lys eller installering og vedligeholdelse af computernetværker og industrirobotter. Har man brug for hjælp til noget, der omhandler strøm, skal man kontakte en elektriker. Det kan også være, hvis man har behov for vejledning.

Logisktik for elektrikere i Maribo

Maribo fungerer på mange måder som et samlingspunkt for Lollands trafik, og det er derfor nemt med transport, hvis man skal have en elektriker fra Maribo. E47 motorvejen kører forbi Maribo og rutevej 9 kører hele vejen til Maribo.

Elektrikere på Den gode håndværker

Leder man efter den perfekte elektriker i netop Maribo, kan man gå på Den Gode Håndværker, hvor man kan finde et rigt udvalg af gode elektrikere.