Elektriker Næstved

El-firmaet LODAL logo

El-firmaet LODAL

Holsted Park 5
4700 Næstved

Marielyst El logo

Marielyst El

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Aktiv EL A/S logo

Aktiv EL A/S

Linkøpingvej 30
4900 Nakskov

Jensen El-Service ApS logo

Jensen El-Service ApS

Mergelvej 9
4800 Nykøbing F

J.B.B. Obelitz ApS logo

J.B.B. Obelitz ApS

Gedservej 3
4800 Nykøbing F

Rene Frandsen El ApS logo

Rene Frandsen El ApS

Rosendahlsgade 22
4800 Nykøbing F

ENELCO logo

ENELCO

Herningvej 26A
4800 Nykøbing F

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

Intro til Næstved

I den sydlige del af Sjælland finder man Næstved, der er den femtestørste by på øen. Byens historie går helt tilbage til 1135, hvilket blandt andet kan ses i nogle af byens gamle huse inde i byen. De har et tydeligt præg af middelalder over sig. Der ligger mange kulturinstitutioner og forlystelser i nærheden af Næstved. Det er for eksempel den kendte park Bon-Bon land og det smukke Gavnø slot. Hvert år bliver der afholdt Grøn Koncert og en række andre events og festivaller i byen.

Statistik om byen

Indbyggertallet for hele Næstved Kommune ligger på omkring 83.000 i 2016. For selve Næstved by er det omkring 43.000. Huspriserne er langt lavere end inde i hovedstaden. Samtidig er det muligt at pendle mellem Næstved og København. Der er derfor flere og flere, der vælger at bosætte sig i Næstved

Kort om elektrikere

En elektriker kan varetage mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel være at lave reparationer på det generelle elnet, på maskiner eller i private hjem. Overordnet set er det netop enten de velkendte opgaver i hjemmet eller de mere ukendte opgaver i industrien, som elektrikeren tager sig af. I hjemmet kunne det være installation af de hårde hvidevarer, opsætning af stikkontakter og montering af den automatiske låge til carporten. I industrien kunne opgaven være at installere eller vedligeholde større computernetværk, alarmsystemer, transportbånd, robotter og lignende opgaver, som er nødvendigt for at få store arbejdspladser og offentlige institutioner til at køre.Du bør altid tilkalde en elektriker, når du skal have lavet noget arbejde i dit hus, der har at gøre med elnettet. Det kan være farligt at begynde på det på egen hånd.

Logistik

Fra Næstved er der ikke langt til de nærliggende byer Herlufmagle, Holme-Olstup, Fensmark og Gelsted. Hvis du bor der, kan du derfor sagtens hyre en elektriker fra Næstved. Fra Næstved til Herlufmagle tager det for eksempel kun 22 minutter i bil, mens det fra Næstved til Holme-Olstrup tager 15 minutter.

Elektriker på Den gode håndværker

På Den Gode Håndværker finder du de bedste elektrikere, der er i Næstved. Alle elektrikere er professionelle. På den måde kan du være sikre på, at de lever op til alle gældende regler. Det er med til at sikre dig det bedst udførte arbejde og at få dine projekter ført ud i livet. Det kan godt betale sig for dig at få en elektriker fra Næstved til at køre lidt længere, hvis du bor lidt uden for byen. Kvaliteten af arbejdet og deres fornuftige priser vil fint opveje den ekstra køretur.Elektrikerne og alle de andre faggrupper på portalen er udvalgt efter seks kriterier. Vi lægger vægt på, at man kommer til tiden, leverer kvalitet, fakturerer den aftalte pris, er medlem i en garantiordning og rydder op efter sig selv. Derudover skal den enkelte elektriker naturligvis være anbefalet af andre.