Elektriker Nakskov

Aktiv EL A/S logo

Aktiv EL A/S

Linkøpingvej 30
4900 Nakskov

ENELCO logo

ENELCO

Herningvej 26A
4800 Nykøbing F

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

Intro til Nakskov

Nakskov er beliggende helt ude i spidsen af Lolland og gør dermed Nakskov til den fjerneste by på Lolland. Nakskov tilhører Region Sjælland og er Lollands største by. Nakskovs placering gør, at der er gode muligheder for at kunne sejle og nyde havnen samt dens udsigt. Gågaden i Nakskov er ligeledes hyggelig, hvor der er gode muligheder for at shoppe.

Statistik om Nakskov

Der bor omkring 12.258 indbyggere i Nakskov. Nakskov er en dejlig by, og giver indbyggerne gode muligheder for indkøb. Byen fungerer som handelsby.

Om elektrikere

Elektrikerne i Nakskov varetager forskellige opgaver såsom installation af kabler og ledninger, almindelige elinstallationer, motorinstallationer, antenne og kommunikationsløsninger, fejlfinding, trådløs teknologi, programmering af maskiner og anlæg, belysningsanlæg, ventilation, varme og køling samt meget mere. Elektrikerne kan ordne alle slags opgaver, der har med el at gøre. Elektrikerne er meget omhyggelige med deres arbejde og deltager gerne i efteruddannelse, for at få noget mere med i bagagen. Dette gør, at de bedre kan vejlede kunder og dermed give dem den mest optimale løsning som mulig.

Logistik

Nakskov ligger helt ude ved fjorden af Lolland, hvilket gør, at det taget lidt tid for elektrikerne at komme på motorvejen med retning mod København. Elektrikerne kan benytte sig af landevej 9, der går gennem Nakskov. Via denne vej kan elektrikerne hurtigt færdes videre gennem Lolland og til de omkringliggende byer. Til Maribo tager det omkring 28 min., til Sakskøbing 34 min. og til Nykøbing Falster omkring 46 min.

Elektrikere hos Den Gode Håndværker

De dygtige elektrikere i Nakskov er medlem af Den Gode Håndværker, hvilket gør, at de varmt kan anbefale elektrikerne til diverse gøremål. De er meget omhyggelige med deres arbejde, hvilket er et krav for, at kunne være medlem af Den Gode Håndværker. Den Gode Håndværker sikrer kunderne, at de får en kompetent elektriker ud til at udføre et stykke arbejde. Elektrikerne er medlem af brancheorganisationen hvilket gør, at hver eneste håndværker opfylder kravene til, at udføre el-arbejde. Der er mange murerfirmaer i portalen hos Den Gode Håndværker, så de vil anbefale dig en række forskellige, som du kan tage kontakt til.