Elektriker Nykøbing Falster

Marielyst El logo

Marielyst El

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Jensen El-Service ApS logo

Jensen El-Service ApS

Mergelvej 9
4800 Nykøbing F

J.B.B. Obelitz ApS logo

J.B.B. Obelitz ApS

Gedservej 3
4800 Nykøbing F

Rene Frandsen El ApS logo

Rene Frandsen El ApS

Rosendahlsgade 22
4800 Nykøbing F

ENELCO logo

ENELCO

Herningvej 26A
4800 Nykøbing F

El-firmaet LODAL logo

El-firmaet LODAL

Holsted Park 5
4700 Næstved

Aktiv EL A/S logo

Aktiv EL A/S

Linkøpingvej 30
4900 Nakskov

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

Erfaring hos elektrikerne i Nykøbing Falster

Elektrikere i Nykøbing Falster besidder stor faglig viden om el-faget. Lyt derfor til vejledning og gå i dialog om den el-opgave, du har behov for at få løst. Elektrikeren har erfaringen og har gennem sit virke udført mange forskellige installationer. Drag derfor nytte af den viden som elektrikeren har om faget og du vil opleve at der er tale om en dygtig rådgiver og ikke en sælger. Du sparer dig selv for unødige bekymringer og som regel vil både budget og forventninger gå op i en højere enhed, når du lytter til din lokale el-installatør.

Få vejledning af elektrikeren fra Nykøbing på Falster

El-virksomhederne i og omkring Nykøbing Falster vil altid gerne yde en høj service og hjælpe vejledning. Det gælder både med hensyn til indretning, valg af materialer og inspiration til installationen. Med et stort erfaringsgrundlag har virksomhederne i Nykøbing fundet frem til mange nyttige løsninger på komplekse installationer, så spørg endelig om hjælp til din udfordring. El-installatøren vil altid levere en god service, så du får lyst til at kontakte ham igen, næste gang du har behov for hans erfaring og viden.

Skab dialog med elektrikeren

Få at få samme billede af de ønsker og behov du har, er det vigtigt at du går i dialog med elektrikeren så tidligt i forløbet som muligt. Du skal gøre dig umage med at visualisere de overvejelser, som du sikkert har gået med længe. Tag imod de inputs som elektrikeren kommer med, så I sammen opnår den bedste løsning for din el-installation. Ofte kan elektrikeren tegne det, du ønsker at få lavet. Har du selv skitseret dine ønsker, så vis din tegning til elektrikeren, så I kan få talt løsningen igennem inden i sætter el-arbejdet i gang.

Viden om elektrikere

Det arbejder elektrikere med
 • Opsætter udendørs lamper og laver lysstyring, så lyset i gårdspladsen eller i indkørslen tænder og slukker i nødvendigt omfang.
 • Rådgiver om miljøvenlig energi og energibesparelser.
 • Udfører kontrol af fejlstrømsafbryder og sikringer samt foretager det lovpligtige eftersyn af fejlstrømsafbryderen.
 • Løser udfordringer med hvidevarer, som er gået i stykker eller skal have skiftet komponenter.
 • Sørger for installation af ny varmepumpe eller vedligeholder den eksisterende.
 • Efterser el-installationer i forbindelse med huskøb og hussalg.
 • Foretager udskiftning af stikkontakter og afbrydere, som lever op til de nye lovkrav.
 • Installerer smart og effektiv gulvvarme, hurtigt og effektivt.
 • Laver energioptimering i virksomheden eller i boligen.
 • Vejleder om udnyttelse af sol og luft-til-luft varmeanlæg.
 • Har fokus på energibesparelser inden for lys, opvarmning og regulering af strømforbruget.
 • Skaber ventilation i boliger, virksomheder og fabrikker.
 • Arbejder med styringer til fabrikker og i industrien.
 • Udskifter kabler og ledninger i vægge, gulve og lofter.
 • Installerer gulvvarme med ”smart-house”-funktion.
 • Udfører el-installationer til pools og spabade.
 • Opsætter alarmer for brand og tyveri.
 • Installerer tele- og data anlæg.
 • Sørger for antenne og TV-signal.

Uddannelse som elektriker i Nykøbing Falster

For at være elektriker i Nykøbing skal du have gennemgået en uddannelse på 3½-4½ år på en erhvervsskole. Det kan være CELF i Nykøbing eller EUCSJ i Næstved som er de nærmeste. Uddannelsen er fordelt på grundforløb og hovedforløb. Sideløbende med skoleforløbene er du typisk i praktik hos en el-installatør, hvor du fungerer som lærling. Det er en god ide at have kontrakt på en læreplads i hos en el-installatør inden du starter på elektriker-uddannelsen. Efter endt uddannelse er der mulighed for at slutte af med et speciale som bestemmes i samarbejdet mellem dig, skolen og praktik-virksomheden. Der er mange efteruddannelser indenfor faget som elektriker. Da området er i konstant udvikling er behovet for teknologi er stadig stigende.

Autorisation

El-firmaer der arbejder med el i Nykøbing skal have en autorisation. I de fleste virksomheder er det det en overmontør eller direktøren selv, der har virksomhedens autorisation. På sik.dk, der er Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside kan du kontrollere virksomheder i autorisationsregistret. For at blive autoriseret el-installatør, skal man gennemføre en kort videregående uddannelse på et erhvervsakademi og bestå autorisationsprøven.

Sikkerhed og trygge installationer

Elektriker-virksomheder hos Den gode håndværker er tilknyttet en en slags kundeforsikring som kaldes en garantiordning. Den sikrer private forbrugere mod fejl og mangler i det udførte el-arbejde. Som kunde er du garanteret mod fejl og mangler i det udførte arbejde for beløb op til 150.000 kr. inkl moms. Fagorganisationerne bag garantiordningerne højner og sikrer el-installationernes sikkerhed i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen og erfaringsudvekslinger fra de tilknyttede virksomheder.

Kvalitetssikring

Alle virksomheder er i dag underlagt Kvalitet-ledelses-systemer – kaldet KLS, som sikrer dig som forbruger og fastholder en høj faglig kvalitet i arbejdet inden for de tekniske fag. Installationerne kræver stor viden og medarbejderne skal levere i et højt tempo. Risikoen for fejl i installationerne er derfor tilstede. Med KLS som er egenkontrol af arbejdet, sikres alle procedurer og arbejdsgange et højt fagligt niveau. Løbende i arbejdsprocessen udføres tests og funktionsafprøvning. Og ved aflevering sikres det at kvaliteten i arbejdet er veludført.

El-arbejde du selv må gøre

230 V Spots, stikkontakter og afbrydere må du selv skifte uden at pille ved den faste installation. Lamper, stikpropper og ledningsafbrydere mu du også gerne selv skifte. Alle ledninger skal aflastes for træk og vrid. Sluk altid for strømmen og vær sikker på at strømmen er afbrudt inden du skiller din installation ad. Benyt altid din lokale el-installatør, hvis du er det mindste i tvivl.Der er ingen garanti eller forsikring, der dækker, hvis du selv udfører el-arbejdet og det kan derfor blive en meget omkostelig affære, hvis der opstår en fejl i installationen efterfølgende. Arbejde med el-installationer er ofte indkluderet skjulte installationer i vægge, over lofter og under gulve. Blot en lille fejl i en el-installation kan have fatale konsekvenser for både mennesker, dyr og fysiske genstande.

Intro til Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er en rigtig gammel by. Faktisk er den grundlagt helt tilbage i 1100-tallet, hvor det i begyndelsen kun var et slot, som det drejede sig om. Historien bag er den, at man ville beskytte sig selv mod vendiske sørøvere, og så valgte man dette sted, hvor Nykøbing Falster ligger i dag, fordi det taktisk er rigtig godt, da det jo ligger lige ud til Guldborgsund. Siden voksede byen op omkring slottet, og i dag er det hovedbyen på Lolland-Falster. Byen ligger på Sydsjælland, og det har længe fungeret som købstad, og den dag i dag er der masser af liv i byen.

Statistik fra Nykøbing Falster

Som sagt er byen grundlagt i 1100-tallet. Byen ligger i Region Sjælland, og postnummeret er 4800. Borgmesteren hedder i øjeblikket John Brædder, og der bor 22.159 mennesker, hvis man tæller satellitbyerne med i det. Derfor er der tale om en rimelig stor by i Danmark, og der er nok ikke nogen, der ikke kender til den. Den har en stor betydning for hele området på og omkring Lolland-Falster.

Kort om elektrikere

En elektriker er en, som man har brug for i forbindelse med elinstallationer. Det kan være alt fra bare at sætte en lampe og installere vaskemaskiner op til de mere avancerede installationer, som kræver rigtig mange styringer og lignende. Man kan virkelig meget i dag, og mange installationer er styret digitalt. Så elektrikerens opgaver er gået fra at være meget konkrete i forbindelse med etablere af maskiner til hjemmet til håndtering af store og avancerede løsninger baseret på IT. Der findes også andre elektrikeropgaver såsom installation og vedligeholdelse af computernetværk, industrirobotter og lignende større opgaver. Telefoner og alarmer skal også installeres og vedligeholdes. Og her er det også elektrikerne, man ringer til.

Logistik

Nykøbing Falster ligger på trods af sin sydlige placering logistisk hensigtsmæssigt for en håndværker på Sydhavsøerne. Der er gode kørselsmuligheder i forhold til både Lolland og Falster, og Nykøbing Falster ligger tæt på motorvejen. Fra motorvejen E47 kan man hurtigt komme mod København og nå nogen af de større byer på Sydsjælland inden for en time.

Elektrikere på Den Gode Håndværker

Når man har med elektricitet at gøre, så er det utrolig vigtigt, at det bliver gjort ordentligt. Det er det, fordi det faktisk potentielt kan være meget farligt, hvis man ikke har styr på sine arbejdsgange. På Den Gode Håndværker finder man derfor kun de bedste, som ved, hvad de har med at gøre. Det skyldes, at vi har nogle strenge krav til de håndværkere, vi får med på portalen. Vi forventer, at de rydder op efter sig selv, gør et godt stykke arbejde til den aftalte pris og bliver færdige til tiden. Derudover er det godt, hvis de er med i en garantiordning eller har en historik, der vidner om, at de har prøvet det før. Sidst men ikke mindst må de gerne være anbefalet af andre.