Elektriker Præstø

El-firmaet LODAL logo

El-firmaet LODAL

Holsted Park 5
4700 Næstved

Marielyst El logo

Marielyst El

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Aktiv EL A/S logo

Aktiv EL A/S

Linkøpingvej 30
4900 Nakskov

Jensen El-Service ApS logo

Jensen El-Service ApS

Mergelvej 9
4800 Nykøbing F

J.B.B. Obelitz ApS logo

J.B.B. Obelitz ApS

Gedservej 3
4800 Nykøbing F

Rene Frandsen El ApS logo

Rene Frandsen El ApS

Rosendahlsgade 22
4800 Nykøbing F

ENELCO logo

ENELCO

Herningvej 26A
4800 Nykøbing F

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

Intro til Præstø

Præstø er en lille by placeret i det allersydligste af Sjælland. Som det ligger i navnet var Præstø en ø, der var forbundet til Sjælland med en bro. I det 19. Århundrede blev byen gjort landfast, men der er stadig naturhavn at finde i den lille by Præstø. Byen Præstø har i mange år haft modgang, da butikker er lukket og indbyggertallet er faldet. Dog er der nu sket noget, som man aldrig havde forestillet sig. Byens hotel Frederiksminde har en restaurant, der nu tiltrækker madentusiaster fra hele verdenen. Hotel Frederiksminde er nemlig blevet en del af Michelin guiden og har fået 6 stjerner af Børsen. Denne restaurant har givet hele byen langt mere liv og energi, da restaurantens gæster også vil besøge resten af byen, når først de er her. Der er altså også flere, der vælger at bo på Hotel Frederiksminde, når de kommer for at besøge restauranten. I den gamle bydel kan man finde en masse forskellige detail- og specialforretninger. Udover disse forretninger kan man opleve at Præstø er centrum for udvikleren af superbilen Zenvo.

Statistik

Byen Præstø er ikke en stor by med mange indbyggere, og der er heller ikke meget mulighed for uddannelse. Byen har et indbyggertal på omkring de 3.835. Byen er placeret i Vordingborg Kommune, der er en del af region Sjælland. Hele Vordingborg Kommune har et areal på 621,00 kvadratkilometer, og kommunen har et indbyggertal, der rammer de 45.806, hvilket også tydeligt viser, at Præstø kun udgør en meget lille del af kommunen.

Om elektrikere

Har man problemer med strømmen, kan det være yderst farligt, hvis man selv begynder at tage sig af det. Det er derfor vigtigt, at man kontakter en elektriker, hvis man oplever det mindste problem. En elektriker kan også give gode råd til elektriske løsninger. En elektriker kan kontaktes både ved brug for hjælp til installation eller vedligeholdelse.

Logistik

For at komme til Præstø skal man tage rutevej 265. Hvis man kommer langvejs fra, og vil have fat i en elektriker må man på E47 motorvejen.

Elektrikere på Den gode håndværker

For at få fat i den helt perfekte elektriker fra Præstø, må man søge på Den Gode Håndværker, der tilbyder et rigt og kvalitetsbevidst udvalg af elektrikere.