Elektriker Ringsted

Ringsted El-Service A/S logo

Ringsted El-Service A/S

Køgevej 14
4100 Ringsted

AB-ELCO A/S logo

AB-ELCO A/S

Jættevej 17
4100 Ringsted

GelCom ApS logo

GelCom ApS

Ringstedvej 689
4100 Ringsted

KL Teknik A/S logo

KL Teknik A/S

Huginsvej 19
4100 Ringsted

Hougaard og Pihl ApS logo

Hougaard og Pihl ApS

Fredensvej 36
4100 Ringsted

Læby Electric ApS logo

Læby Electric ApS

Tårnborgvej 58
4220 Korsør

El-Gruppen ApS logo

El-Gruppen ApS

Hjorthøjvej 22
4200 Slagelse

Espenheins Eftf A/S logo

Espenheins Eftf A/S

Holbækvej 10-12
4200 Slagelse

Dalmose El-Service A/S logo

Dalmose El-Service A/S

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse

MULTI ELECTRIC ApS logo

MULTI ELECTRIC ApS

Ørnumvej 12
4220 Korsør

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Andersson El logo

Andersson El

Mosevangen 16
4220 Korsør

Hasselbach El-Service logo

Hasselbach El-Service

Haydnsvej 9
4200 Slagelse

K.Jørgensen og Søn logo

K.Jørgensen og Søn

Holbækvej 19
4200 Slagelse

Insta A/S logo

Insta A/S

Smedevænget 16A
4700 Næstved

RBB Electric logo

RBB Electric

Frydenborgvej 27 G
3400 Hillerød

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

Intro til Ringsted

Ringsted er en by, der ligger midt på Sjælland. Det er en meget gammel by, som spillede en betydelig rolle i middelalderen. Det er faktisk en af de ældste byer overhovedet på Sjælland. Eftersom Ringsted ligger så centralt på Sjælland, så betyder det også, at der ikke er særlig lang transporttid til alle de større byer på Sjælland, og derfor er det også attraktivt at bo der.

Statistik over byen

Der er 22.231 indbyggere i byen, så det er en af de mellemstore byer i Danmark. Der er et hyggeligt miljø i byen, og så har man også alt det, som man skal bruge i nærheden. Man kan også komme nemt til toget, hvis man skal til København eller til Jylland, da stationen har rigtig gode forbindelser begge veje.

Hvad laver en elektriker?

Man kan udføre utrolig mange ting selv, hvis man bare har viljen og modet til det, og det er rigtig godt, hvis man har det. Men nogle gange er det bare ikke nok kun at have det. Nogle gange er man nødt til at have fagfolk til opgaven, for ellers bliver det ikke udført korrekt. Sådan er det, når det kommer til opgaver i forbindelse med elektricitet. Man kan ikke bare gøre det selv, for det skal være en autoriseret person, som udfører det, da det er noget, som potentielt kan være meget farligt. Udover at det kan være farligt at prøve at være elektrikere så kræver loven at mange af opgaverne udføres af en autoriseret elektriker. Heldigvis har vi masser af autoriserede elektrikere her på Den gode håndværker, som kan hjælpe dig, hvis du skal bruge en elektriker i Ringsted.Elektrikeres opgaver kan være alt fra installation af hårde hvidevarer, opsætning af lys og lamper, trækning af ledninger og installation af carporte. Fælles for disse opgaver er, at de er genkendelige for de fleste almindelige forbrugere. Modsat løser elektrikeren også en masse opgaver på større lokationer og i industrien, hvor der f.eks. skal installeres og vedligeholdes større transportsystemer, alarmsystemer, computernetværk og hele haller af robotter. Fælles for mange af disse industrielle opgaver er, at it spiller en afgørende rolle. De enkelte elektriske installationer er kombineret med og styret af programmer. Og elektrikeren skal kunne være med i de opgaver også. Så det kræver en hel del at være elektriker i dag.

Logistik

Som sagt, så er Ringsted beliggende midt på Sjælland, og det gør også, at der er rigtig gode forbindelser til andre byer på Sjælland, og der er ikke så lang transporttid, som rigtig mange er glade for. Der er kun 60 kilometer til København, og så er der 16 til Sorø, 24 til Næstved og 26 til Køge. Skal man til Roskilde skal man en smule længere, men alle distancer er overkommelige. Dette gør også, at man har mange flere muligheder at vælge imellem, når det kommer til valg af elektriker, da han kan komme ud alle steder.

Elektriker på Den Gode Håndværker

Hvis man søger nogle fagfolk, som man virkelig kan stole på, så kan man med fordel henvende sig på Den Gode Håndværker, da der er garanti for kvalitet. Vi gør i hvert fald, hvad vi kan for at finde de gode, lokale håndværkere.For at gøre det her med kvaliteten lidt mere håndgribeligt, har vi forsøgt at nedfælde vores fælles forventninger til den gode håndværker. Vi forventer for det første, at de rydder op efter sig selv. For det andet bør de være med i en garantiordning. For det tredje skal de helst også være anbefalet af andre, da det egentlig er det største kvalitetsstempel, der findes. For det fjerde skal de naturligvis udgøre opgaven godt. For det femte skal den løses til rette tid. Og for det sjette skal det ske til den aftalte pris. Med disse seks nedfældede kriterier er det muligt at sortere skidt fra kanel i en eller anden udstrækning. Og det er netop, hvad vi har gjort med Den gode håndværker. Så start her næste gang, du skal finde en håndværker online.