Elektriker i Skagen

Skagen El-Tekniq logo

Skagen El-Tekniq

Buttervej 40
9990 Skagen

Intro til Skagen

Skagen er Danmarks nordligste handelsby og måske den mest populære ferieby i Danmark. Hvert år gæster turister fra hele Danmark byen, som omdannes til en folkelig og hyggelig turistby. Byens havn tiltrækker sejlerfolket og især i forbindelse med Skagen Visefestival, bliver havnebassinet fyldt med glade sejle-turister, som nyder den gode musik og den hyggelige atmosfære.

Elektriker i Skagen

Som elektriker i Skagen er det derfor vigtigt at kunne med både den lokale befolkning, som holder byen i gang året rundt samt servicere de turister, der besøger byen om sommeren.

Nærmeste el-uddannelse i Skagen

Den nærmeste uddannelse indenfor el-faget ligger i Frederikshavn. Her ligger erhvervsskolen EUC Nord som også har en afdeling i Hjørring. På skolen lærer eleverne det grundlæggende om Ohm's lov. En uddannelse som elektriker i Skagen indeholder dels en teoretisk uddannelse, som foregår på skolen i Frederikshavn og dels en praktisk uddannelse, som foregår i en installatør-virksomhed i Skagen eller omegn.

Andre seværdigheder "på" Skagen

Skagen er oprindeligt en tange "Skagen Tange" og derfor er der mange sjællændere der siger "på Skagen", mens de lokale siger "i Skagen", når der refereres til byen. Syd for Skagen ligger Hulsig, Kandestederne og Ålbæk, hvor den rå natur "på tangen" blandt andet indeholder Danmarks største "sandkasse" Råbjerg Mile.