Elektriker Slagelse

Espenheins Eftf A/S logo

Espenheins Eftf A/S

Holbækvej 10-12
4200 Slagelse

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

Intro til Slagelse

Byen Slagelse er lokaliseret på Sydvest Sjælland ca. 90 km fra København og hører under region Sjælland. Slagelse har et befolkningstal på ca. 33.000 indbyggere og er hermed Sjællands 8. største by.

Statistik om Slagelse

Slagelse er med en central gågade en gammel handelsby. Især er byen kendt for shopping centret Vestsjællands centret som byder på et væld af større og mindre forretninger. Byen tilbyder desuden en række historiske oplevelser såsom museer og kirker – faktisk har Slagelse Danmarks ældste bevarede teglstenskirke.

Kort om elektriker

En elektriker arbejder selvsagt med elektronik. Men en elektriker kan have forskellige specialer. Nogle har specialiseret sig i installations teknik mens andre styrings- og reguleringsteknik, kommunikationsteknik eller bygningsautomatik som spidskompetence. Grundlæggende kan en elektriker, der hyres af private installere diverse former for lys, elektroniske apparater herunder også tyverialarmer. Elektrikeren håndterer således konkrete og genkendelige opgaver i private hjem såsom installation og vedligeholde af hårde hvidevarer og opsætning af lys og alarmer, men de varetager også større opgaver i industrien, der kunne handle om robotter i en hal, transportbånd, større computernetværk og industrielt komplekse produktionsmaskiner.

Logistik

Slagelse er ideelt placeret tæt på afkørsel ved motorvejen E20. Det gør det nemt for en håndværker, herunder også en elektriker, at komme til og fra kunder i Slagelse og omegn. Fra Slagelse kan man nå til både Næstved, Vordingborg, Ringsted og Holbæk inden for en time. Så elektrikere i Slagelse dækker potentielt set et stort område.

Elektriker fra Den Gode Håndværker

Når man som privat person eller mindre virksomhed hyrer håndværkere, er det vigtigt, at man får fat i yderst kompetent arbejdskraft. Det gør sig i særdeleshed gældende, når det kommer til valg af elektriker. En elektriker skal have en dybdegående både praktisk og teoretisk viden om sit fag, for at sikre at alle el-installationer bliver lavet korrekt og med største lovpligtige sikkerhed for øje. Det sikrer du dig ved at hyre en elektriker via Den Gode Håndværker. Det skyldes også, at vi finder håndværkere, herunder elektrikere, ud fra seks nedskrevne kriterier. De bør være med i en garantiordning f.eks. og være anbefalede af andre. Derudover er det afgørende, at rydder op efter sig selv og fakturerer den aftalte pris. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at man kommer til tiden og naturligvis udfører den forestående opgave på bedste vis. Pga. disse seks kriterier kan du altid finde gode, lokale håndværkere her på portalen.