Elektriker Slagelse

El-Gruppen ApS logo

El-Gruppen ApS

Hjorthøjvej 22
4200 Slagelse

Espenheins Eftf A/S logo

Espenheins Eftf A/S

Holbækvej 10-12
4200 Slagelse

Dalmose El-Service A/S logo

Dalmose El-Service A/S

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse

Hasselbach El-Service logo

Hasselbach El-Service

Haydnsvej 9
4200 Slagelse

K.Jørgensen og Søn logo

K.Jørgensen og Søn

Holbækvej 19
4200 Slagelse

Læby Electric ApS logo

Læby Electric ApS

Tårnborgvej 58
4220 Korsør

Ringsted El-Service A/S logo

Ringsted El-Service A/S

Køgevej 14
4100 Ringsted

AB-ELCO A/S logo

AB-ELCO A/S

Jættevej 17
4100 Ringsted

MULTI ELECTRIC ApS logo

MULTI ELECTRIC ApS

Ørnumvej 12
4220 Korsør

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Andersson El logo

Andersson El

Mosevangen 16
4220 Korsør

GelCom ApS logo

GelCom ApS

Ringstedvej 689
4100 Ringsted

Insta A/S logo

Insta A/S

Smedevænget 16A
4700 Næstved

RBB Electric logo

RBB Electric

Frydenborgvej 27 G
3400 Hillerød

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

KL Teknik A/S logo

KL Teknik A/S

Huginsvej 19
4100 Ringsted

Hougaard og Pihl ApS logo

Hougaard og Pihl ApS

Fredensvej 36
4100 Ringsted

Intro til Slagelse

Byen Slagelse er lokaliseret på Sydvest Sjælland ca. 90 km fra København og hører under region Sjælland. Slagelse har et befolkningstal på ca. 33.000 indbyggere og er hermed Sjællands 8. største by.

Statistik om Slagelse

Slagelse er med en central gågade en gammel handelsby. Især er byen kendt for shopping centret Vestsjællands centret som byder på et væld af større og mindre forretninger. Byen tilbyder desuden en række historiske oplevelser såsom museer og kirker – faktisk har Slagelse Danmarks ældste bevarede teglstenskirke.

Kort om elektriker

En elektriker arbejder selvsagt med elektronik. Men en elektriker kan have forskellige specialer. Nogle har specialiseret sig i installations teknik mens andre styrings- og reguleringsteknik, kommunikationsteknik eller bygningsautomatik som spidskompetence. Grundlæggende kan en elektriker, der hyres af private installere diverse former for lys, elektroniske apparater herunder også tyverialarmer. Elektrikeren håndterer således konkrete og genkendelige opgaver i private hjem såsom installation og vedligeholde af hårde hvidevarer og opsætning af lys og alarmer, men de varetager også større opgaver i industrien, der kunne handle om robotter i en hal, transportbånd, større computernetværk og industrielt komplekse produktionsmaskiner.

Logistik

Slagelse er ideelt placeret tæt på afkørsel ved motorvejen E20. Det gør det nemt for en håndværker, herunder også en elektriker, at komme til og fra kunder i Slagelse og omegn. Fra Slagelse kan man nå til både Næstved, Vordingborg, Ringsted og Holbæk inden for en time. Så elektrikere i Slagelse dækker potentielt set et stort område.

Elektriker fra Den Gode Håndværker

Når man som privat person eller mindre virksomhed hyrer håndværkere, er det vigtigt, at man får fat i yderst kompetent arbejdskraft. Det gør sig i særdeleshed gældende, når det kommer til valg af elektriker. En elektriker skal have en dybdegående både praktisk og teoretisk viden om sit fag, for at sikre at alle el-installationer bliver lavet korrekt og med største lovpligtige sikkerhed for øje. Det sikrer du dig ved at hyre en elektriker via Den Gode Håndværker. Det skyldes også, at vi finder håndværkere, herunder elektrikere, ud fra seks nedskrevne kriterier. De bør være med i en garantiordning f.eks. og være anbefalede af andre. Derudover er det afgørende, at rydder op efter sig selv og fakturerer den aftalte pris. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at man kommer til tiden og naturligvis udfører den forestående opgave på bedste vis. Pga. disse seks kriterier kan du altid finde gode, lokale håndværkere her på portalen.