Elektriker Sorø

Læby Electric ApS logo

Læby Electric ApS

Tårnborgvej 58
4220 Korsør

El-Gruppen ApS logo

El-Gruppen ApS

Hjorthøjvej 22
4200 Slagelse

Espenheins Eftf A/S logo

Espenheins Eftf A/S

Holbækvej 10-12
4200 Slagelse

Ringsted El-Service A/S logo

Ringsted El-Service A/S

Køgevej 14
4100 Ringsted

AB-ELCO A/S logo

AB-ELCO A/S

Jættevej 17
4100 Ringsted

Dalmose El-Service A/S logo

Dalmose El-Service A/S

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse

MULTI ELECTRIC ApS logo

MULTI ELECTRIC ApS

Ørnumvej 12
4220 Korsør

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Andersson El logo

Andersson El

Mosevangen 16
4220 Korsør

Hasselbach El-Service logo

Hasselbach El-Service

Haydnsvej 9
4200 Slagelse

K.Jørgensen og Søn logo

K.Jørgensen og Søn

Holbækvej 19
4200 Slagelse

GelCom ApS logo

GelCom ApS

Ringstedvej 689
4100 Ringsted

Insta A/S logo

Insta A/S

Smedevænget 16A
4700 Næstved

RBB Electric logo

RBB Electric

Frydenborgvej 27 G
3400 Hillerød

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

KL Teknik A/S logo

KL Teknik A/S

Huginsvej 19
4100 Ringsted

Hougaard og Pihl ApS logo

Hougaard og Pihl ApS

Fredensvej 36
4100 Ringsted

Intro til Sorø

Der findes mange skønne byer rundt omkring i Danmark. Sorø er placeret isoleret men alligevel tæt på det moderne liv. Byen har en stolt historie med flere uddannelsesinstitutioner, som har haft deres hovedsæder i Sorø. Foruden den stolte historie, byder Sorø på en pragtfuld natur og den smukke Sorø Sø. Sorø har et aktivt handelsliv. Byen byder foruden læringsinstitutionerne og naturen også på flere smukke gamle bygninger i byens centrum.

Statistik

Sorø ligger tæt på E20, så man nemt kan komme til København. Omkring 8000 mennesker bor i selve byen og 30000 i kommunen af sammen navn, byen er en af de ældre i Danmark og kan dateres tilbage til 1142.

Intro til elektrikere

Når man flytter, er der altid brug for en håndværker. Og en elektriker kan være en af dem. En elektriker kan sørge for, at alt er installeret ordentligt, og det er lige frem nødvendigt at få fat i en. Visse ting må man ikke lave selv. Naturligvis må man gerne ordne en kontakt selv, eller skifte en pære i en lampe, men andre ting må man ikke rode ved selv. Det kan være decideret farligt, hvis man ikke er klar over, hvad det er man laver. Det er fordi, der kan være en stor risiko for brandfare, hvis tingene ikke er lavet ordentligt. Derfor skal man altid tage fat i en elektriker, hvis der blot er den mindste tvivl.Elektrikeren løser en lang række opgaver, der strækker sig fra meget genkendelige opgaver i hjemmet såsom installation af vaskemaskiner og generelt hårde hvidevarer til installation og vedligholdelse af maskiner og systemer i industrien. Mange elektriske systemer er i dag styret af elektricitet. Det gælder både led lyset i stuen og transportbåndet i lufthavnen. Elektrikeren skal derfor mestre både det meget konkrete med montering og installation og sammenhængen med de komplekse it-systemer, der sørger for, at tingene foregår som planlagt.

Logistik

Heldigvis for folk som bor i eller i nærheden af Sorø, så findes der en masse dygtige elektrikere her, og de er forholdsvis nemme at få fat i. håndværkere fra byen dækker hele kommunen og på grund af motorvejen, tager de også uden for kommunen. Foruden motorvejen er der gode landevejsforbindelser til eksempelvis Ringsted og Næstved.

Elektrikere på Den gode håndværker

Naturligvis kan man spørge venner og bekendte, om de har gode erfaringer med nogle bestemte håndværkere, men man kan også finde hjælp hos ”den gode håndværker”. Her kan du ved hjælp af en simpel søgning finde frem til de bedste elektrikere som befinder sig i Sorø.Det kan du blandt andet, fordi vi udvælger håndværksvirksomhederne ud fra seks nøje udvalgte kriterier. Det første kriterie går ud på, at man leverer godt håndværk. Det andet kriterie går ud på, at man leverer godt håndværk til tiden. Det tredje kriterie går ud på, at man fakturerer det aftalte beløb. Det fjerde kriterie går ud på, at man rydder op efter sig selv. Det femte kriterie går ud på, at man skal være anbefalet af andre. Det sjette kriterie går ud på, at man bør være med i en garantiordning. Med de seks kriterier har vi udvalgt de virksomhederne til portalen. Og derfor kan du trygt finde håndværkere her til dit næste projekt.