Elektrikere i Vejle

VEJLE EL-SERVICE A/S logo

VEJLE EL-SERVICE A/S

Horsensvej 68
7100 Vejle

AC EL-INSTALLATION A/S logo

AC EL-INSTALLATION A/S

Bellevuevej 1
7100 Vejle

EL-TECH TEAM ApS logo

EL-TECH TEAM ApS

Porschevej 14
7100 Vejle

Højgaard Installation logo

Højgaard Installation

Frøkær Skovvej 6
7100 Vejle

LINDVED EL A/S logo

LINDVED EL A/S

Lindevej 4
7100 Vejle

Caverion Danmark A/S logo

Caverion Danmark A/S

Vejlevej 123
7000 Fredericia

Kaltoft Elservice logo

Kaltoft Elservice

Industriparken 2
7182 Bredsten

Ladegaard EL ApS logo

Ladegaard EL ApS

Korskærvej 29
7000 Fredericia

Per Laursen logo

Per Laursen

Krogårdsparken 30
7000 Fredericia

HANSEN EL A/S logo

HANSEN EL A/S

Håndværkervej 18
7000 Fredericia

Intro til byen Vejle

Vejle ligger i det sydlige Jylland ved den inderste del af Vejle Fjord. Vejle er Danmarks niendestørste by, mens Vejle Kommune er den sjettestørste kommune. Byen har et energisk byliv og indeholder mange forskellige erhverv, i de senere år er der blandt andet kommet mange IT-virksomheder til.

Statistik fra byen

Vejle by har cirka 56.500 indbyggere, mens hele kommunen har omkring 114.000. Mens meget af den gamle industri og produktion, der før lå i byen, i dag er lukket, er byen stadig et aktivt erhvervscentrum for især IT-virksomheder.

Elektriker

En elektriker beskæftiger sig med alle slags elektriske installationer, det kan både være på maskiner, i bygninger og meget andet. Opgaverne kan spænde bredt, fra installation af TV og opsætning af lamper til reparation af hårde hvidevarer eller rådgivning om energioptimering. Skal der laves ændringer i mange af de elinstallationer, som findes i huse og lejligheder, kræver det en autoriseret elektriker til opgaven.

Logistik

Vejle er meget let tilgængelig i bil. Motorvej E45 kører gennem byen og krydser fjorden ad Vejlefjordbroen, og forbinder byen med det øvrige motorvejssystem, så man nemt kan komme rundt både i Jylland, men også hurtigt komme til Fyn eller Sjælland. Turen til Middelfart tager blot en halv time, til Aalborg er der knap to timers køretur, og til København cirka to timer og 40 minutter. Dermed ligger Vejle som noget nær den mest centrale by i Danmark, når det kommer til transporttider i bil rundt i landet.

Elektriker på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker kan du finde en elektriker til din næste elektrikeropgave. Den Gode Håndværker samarbejder kun med de bedste elektrikere, for at du kan få dine opgaver løst på den bedst mulige måde. Den Gode Håndværker dækker hele landet, således at du til hver en tid kan finde en elektriker, der arbejder i dit lokalområde.