Elektikere i Viborg

HS Installation ApS logo

HS Installation ApS

Spangsbjerg Alle 26
8800 Viborg

Grønning El-Teknik A/S logo

Grønning El-Teknik A/S

Vestermarksvej 3
8800 Viborg

Ravnstrup EL-Forretning logo

Ravnstrup EL-Forretning

Holstebrovej 164
8800 Viborg

B.E.Installation A/S logo

B.E.Installation A/S

Lundvej 50
8800 Viborg

VISU-EL ApS logo

VISU-EL ApS

Midgårdsvej 21
8800 Viborg

Jysk-EL ApS logo

Jysk-EL ApS

Hørgaden 46
8981 Spentrup

John Drejer A/S logo

John Drejer A/S

Alsikevej 10
8920 Randers NV

Hornbæk EL-Forretning logo

Hornbæk EL-Forretning

Viborgvej 114
8920 Randers NV

El Installatør Ib H. Thomsen logo

El Installatør Ib H. Thomsen

Hovedgaden 7
8831 Løgstrup

El-Installatør Kjær ApS logo

El-Installatør Kjær ApS

Kristrupvej 141
8960 Randers SØ

FA-EL A/S logo

FA-EL A/S

Stationsvej 13
8981 Spentrup

Demming-Autoriseret-el installatør logo

Demming-Autoriseret-el installatør

Toldbodgade 48
8930 Randers NØ

Indumatic A/S logo

Indumatic A/S

Ølstvadbrovej 24
8940 Randers SV

Introduktion til Viborg

Viborg ligger placeret i Midtjylland og har en utrolig spændende historie bag sig. Viborg er omringet af smuk natur og som turist er man nødt til at opleve de flotte middelaldergader, domkirken, jernalder livet i Hvolris samt opleve flagermusene i Mønsted Kalkgruber.

Statistik om Viborg:

Viborg tiltrækker mange nye indbyggere til sig, hvilket også afspejles i antallet af indbyggertal. Der er blevet registreret omkring 96.883 indbyggere i 2018 og hvis man ser på de forrige år kan man tydeligt se, at der er kommet mange flere mennesker til. Viborg er en fantastisk by for både børn og voksne. Udover spændende eventyr samt seværdigheder fra gammel tid byder Viborg også på gode daginstitutioner samt varierede arbejdsmuligheder.

Elektriker:

Elektrikeren arbejder med alle former for el-opgaver og kommer gerne ud for at fikse nogle af dine problemer. Nogle af de mest almindelige arbejdsopgaver som elektrikeren kommer ud til er opsætning af lamper, generel el installation, installation af både store og små anlæg, opsætning af stikkontakter samt installation af ledninger og sikringer.

Logistik:

Der arbejdes ihærdigt på at få etableret en motorvej der går direkte fra Viborg, da der ofte er meget trafik på hovedvejene. Fra Viborg kan man tage rute 12 til Herning, rute 52 til Silkeborg, rute 16 til Randers samt rute 26 til Skive. Viborgs placering gør, at det tager lidt tid før man er på E45 motorvejen. Man er nødt til at køre ad rute 16 for at komme til E45. Skal man med tog tages dette fra Viborg station.

Elektriker hos Den Gode Håndværker:

Det anbefales at man vælger et elektrikerfirma gennem Den Gode Håndværker, da de samler alle de bedste firmaer. Man sikrer sig at få professionel hjælp og skulle man være uheldig, så er man sikret som kunde ved at benytte sig af et firma gennem Den Gode Håndværker. Læs også gerne andre kunders anbefalinger om det pågældende elektrikerfirma så du kan finde ud af, om andre har været tilfredse med arbejdet.