Elektriker Vordingborg

Lars Bang A/S logo

Lars Bang A/S

Olsbjergvej 51
4760 Vordingborg

El-firmaet LODAL logo

El-firmaet LODAL

Holsted Park 5
4700 Næstved

Marielyst El logo

Marielyst El

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Aktiv EL A/S logo

Aktiv EL A/S

Linkøpingvej 30
4900 Nakskov

Jensen El-Service ApS logo

Jensen El-Service ApS

Mergelvej 9
4800 Nykøbing F

J.B.B. Obelitz ApS logo

J.B.B. Obelitz ApS

Gedservej 3
4800 Nykøbing F

Rene Frandsen El ApS logo

Rene Frandsen El ApS

Rosendahlsgade 22
4800 Nykøbing F

ENELCO logo

ENELCO

Herningvej 26A
4800 Nykøbing F

Marielyst EL logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

Erfaring hos elektrikerne i Vordingborg

De elektrikere som findes i Vordingborg har stor faglig viden om el-faget. Lyt derfor til deres erfaringer og gå i dialog om din el-installation og dine behov. Elektrikeren har rutinen og har udført mange installationer gennem sit virke. Udnyt derfor den viden som elektrikeren har om håndværket og du vil opleve at det ofte er en dygtig vejleder og ikke en sælger, du står overfor. Du sparer altid både penge og tid ved at lytte til din lokale el-installatør.

Få vejledning af elektrikeren fra Vordingborg-området

El-firmaerne i og omkring Vordingborg vil altid gerne hjælpe med råd og vejledning. Det gælder både indretning, valg af materialer og inspiration til indretningen. Virksomhederne i Vordingborg har udført mange elinstallationer og fundet frem til mange nyttige løsninger, så vær ikke bange for at spørge om hjælp. El-firmaet vil altid yde den bedste service, så du vender tilbage næste gang, du har behov for deres ekspertise.

Skab dialog med elektrikeren

Få talt alle dine ønsker igennem med elektrikeren, så han opnår samme billede af det du ønsker, som du selv har. Du har sikkert tænkt over tingene længe og du skal derfor gøre dig umage for at visualisere dine tanker. Vær også åben overfor de inputs han kommer med, så I sammen opnår det bedste resultat for din installation. Ofte kan elektrikeren tegne det du fortæller, som du gerne vil have lavet. Har du selv tegnet en skitse, så vær ikke for fin til at vise den til elektrikeren, så I kan få talt løsningen igennem inden arbejdet påbegyndes.

Viden om elektrikere

Det arbejder elektrikere med
 • Løser udfordringer med hvidevarer, som er gået i stykker eller skal have skiftet komponenter.
 • Sørger for installation af ny varmepumpe eller vedligeholder den eksisterende.
 • Efterser el-installationer i forbindelse med huskøb og hussalg.
 • Foretager udskiftning af stikkontakter og afbrydere, som lever op til de nye lovkrav.
 • Opsætter udendørs lamper og laver lysstyring, så lyset i gårdspladsen eller i indkørslen tænder og slukker i nødvendigt omfang.
 • Rådgiver om miljøvenlig energi og energibesparelser.
 • Udfører kontrol af fejlstrømsafbryder og sikringer samt foretager det lovpligtige eftersyn af fejlstrømsafbryderen.
 • Installerer smart og effektiv gulvvarme, hurtigt og effektivt.
 • Laver energioptimering i virksomheden eller i boligen.
 • Vejleder om udnyttelse af sol og luft-til-luft varmeanlæg.
 • Har fokus på energibesparelser inden for lys, opvarmning og regulering af strømforbruget.
 • Skaber ventilation i boliger, virksomheder og fabrikker.
 • Arbejder med styringer til fabrikker og i industrien.
 • Udskifter kabler og ledninger i vægge, gulve og lofter.
 • Installerer gulvvarme med ”smart-house”-funktion.
 • Udfører el-installationer til pools og spabade.
 • Opsætter alarmer for brand og tyveri.
 • Installerer tele- og data anlæg.
 • Sørger for antenne og TV-signal.

Uddannelse som elektriker i Vordingborg

Vil du være elektriker i Vordingborg skal du gennemgå en uddannelse på erhvervsskolen CELF i Nykøbing eller EUCSJ i Næstved. Uddannelsen varer 3½-4½ år fordelt på grundforløb og hovedforløb. Mellem skoleforløbene er du i praktik hos en virksomhed, hvor du fungerer som lærling. Det er altid en god ide at få skaffet en læreplads i en virksomhed inden du starter på uddannelsen som elektriker. Aflutningsvis har du mulighed for at tage et speciale som bestemmes i samarbejde med skolen og den virksomhed du er i praktik hos. Som uddannet elektriker er der mange muligheder for efteruddannelse, da behovet for teknologi er stadig voksende og i konstant udvikling.

Autorisation

Virksomheder der arbejder med el i Vordingborg skal have en autorisation. Typisk er det direktøren eller evt. en overmontør, der har virksomhedens autorisation. På sikkerhedsstyrelsens hjemmeside sik.dk, kan du tjekke virksomheden i autorisationsregistret. En autoriseret el-installatør gennemgår en kort videregående uddannelse på et erhvervsakademi.

Sikkerhed og trygge installationer

Alle elektrikere hos Den gode håndværker er tilknyttet en garantiordning, som fungerer som en slags kundeforsikring, der sikrer private forbrugere mod fejl og mangler i forbindelse med det udførte arbejde. Her er du som kunde garanteret i forhold til det udførte arbejde for beløb op mod 150.000 kr. inkl moms, hvis der er fejl eller mangler ved det udførte arbejde.

Kvalitetssikring

For at sikre dig som forbruger og fastholde en høj faglig kvalitet i arbejdet, er der indført Kvalitet-ledelses-systemer – også kaldet KLS i alle virksomheder, der arbejder indenfor de tekniske fag. Det skyldes at installationerne bliver mere og mere komplekse og risikoen for fejl i installationerne er derfor blevet større. Med egenkontrol i form af KLS sikres det at alle procedurer i forbindelse med test, funktionsafprøvning og aflevering overholdes og dermed sikrer kvaliteten i arbejdet.

El-arbejde du selv må gøre

Du må selv udskifte 230 V Spots, afbrydere og stikkontakter. Du må også gerne skifte lamper og ledningsafbrydere. Stikpropper må du også gerne skifte. Vær opmærksom på at alle ledninger skal aflastes mod vrid og træk. Husk altid at slukke for strømmen og vær sikker på at installationerne er afbrudt inden du skiller noget ad. Vi vil dog altid anbefale dig at anvende din lokale el-installatør til opgaverne.Vælger du at udføre arbejdet selv er der ingen garanti for det udførte arbejde og det kan blive en dyr fornøjelse. Installationsarbejde omhandler ofte skjulte installationer, som er ført under gulve, over lofter eller i vægge. Selv en lille fejl i de skjulte installationer kan forårsage store skader på både materiel, dyr og mennesker.

Intro til Vordingborg

Helt nede på den sydlige spids af Sjælland ligger Vordingborg, som er hovedbyen i Vordingborg Kommune. Vordingborg er en gammel købstad, og byen er hjemsted for Gåsetårnet, som er en del af ruinerne af den gamle kongeborg. Gåsetårnet er nok den største seværdighed, som stolt bliver vist frem til byens besøgende. Vordingborg er også kendetegnet ved at have hele tre havne, både to lystbådehavne og en enkelt industrihavn. Byen huser samtidigt forskellige erhverv og virksomheder, heriblandt forskellige installationsvirksomheder, som har en række kompetente elektrikere tilknyttet.

Statistik fra byen

Vordingborg er en af de mindre danske byer med knap 12.000 indbyggere (2016). Hvis man tæller satellitbyer som Nyråd, Ørslev og Stensved med, sniger tallet sig op på knap 18.000 indbyggere.

Kort om elektrikerfaget

Med en elektriker garanteres du et stykke kvalitetsarbejde udført af fagfolk. De fleste virksomheder kan tilbyde et bredt udvalg af løsninger i forbindelse med el-installationer, alarm, overvågning og andet. Professionalismen vil skinne igennem lige fra første kontakt, til arbejdet er udført. Målet er altid tilfredse kunder og et korrekt udført arbejde. Hos de forskellige elektrikere her på Den gode håndværker vil den gode service altså altid være i højsædet, og du kan forvente en god oplevelse.

Kort om elektrikerens opgaver

Elektrikerens opgaver kan være alt lige fra installation af hårde hvide varer i private hjem og trækning af ledninger til strøm og lys til mere avancerede opgaver i industrien, som de færreste nok kender til. Det kan f.eks. være installation og vedligehold af robotter og samlebånd i en industriel produktionshal til opsætning af computerstyrede elsystemer og større alarmsystemer og overvågning. Der er således mange forskellige opgaver for en elektriker. Og fælles for dem alle er, at de bedst håndteres af en erfaren fagmand, som f.eks. dem vi har med her på portalen.

Logistik

Vordingborgs placering i det sydlige Sjælland betyder, at blandt andet Præstø, Næstved, Nykøbing Falster og Rødbyhavn alle er indenfor en overskuelig afstand. Falster kan nås via en broovergang til først Masnedø og derefter Storstrømsbroen. Med knap 100 kilometer til hovedstaden, er København også til at nå på forholdsvis kort tid. Elektrikere fra Vordingborg kan altså nemt komme omkring i den sydlige del af Sjælland og Nykøbing Falster, alt efter hvor efterspørgslen kommer fra.

Elektriker på Den Gode Håndværker

Hvis du søger med lys og lygte efter en kompetent elektriker, er hjælpen nær. Med Den Gode Håndværker kan du nu målrettet søge efter fagfolk i Vordingborg og dermed finde frem til den eller de firmaer, som passer til netop dig. Den Gode Håndværker har gjort det let for dig at søge og sortere i det store udbud, og under hver enkelt virksomhed finder du både en kort præsentation af virksomheden og kontaktoplysninger. Vi har samlet de bedste af de bedste, fordi vi har en mission med at præsentere det gode, lokale håndværk. Og vi sikrer os, at virksomhederne på portalen repræsenterer vores værdier ved at have formuleret seks krav, som de skal leve op til. Vi forventer, at de laver et godt stykke arbejde, til den aftalte pris og til tiden. Derudover rydder de op efter sig, er med i en garantiordning og bliver anbefalet af andre. På den måde kan vi være sikre på, at vi kun har de gode, lokale håndværkere på vores portal. Så start her næste gang, du skal bruge en håndværker.