Entreprenør Kalundborg

AK Entreprenørservice ApS logo

AK Entreprenørservice ApS

Industrivej 46
4683 Rønnede

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Intro til Kalundborg

Kalundborg er en dansk by, der placeret i det nordvestlige af Sjælland. Byen ligger lige ud til vandet, og ligger også navn til den fjord, der udsigt over nemlig Kalundborgfjord. Byen Kalundborg er stærkt repræsenteret i store virksomheder. Blandt andet er der i Kalundborg at finde en stor gipsplade fabrik under navnet Gyproc samt en af Dong Energys værker, der i Kalundborg kommune hedder Asnæsværket. Kalundborg kommune har en utrolig flot og velbevaret gammel bydel, hvor man kan finde Danmarks største samling af stenhuse fra middelalderen. I Kalundborg kan man også være så heldig at opleve Nordeuropas bedst bevarede middelalder hus, der går under navnet Præstegadehuset. Byen Kalundborgs varemærke er den enorme kirke Vor Frue kirke, som fungere som byens metonymi. I Kalundborg er mange forskellige uddannelser repræsenteret. Der er i byen to gymnasier henholdsvis Kalundborg gymnasium og HF samt Allikelund Gymnasium, hvor det er muligt at tage på HTX, HHX og HG. Byen har også en repræsentant hos University College Sjælland, da man i Kalundborg Kommune kan uddanne sig til diplomingeniører.

Statistik

Byen har et indbyggertal, der ligger på omkring de 16.431. Byen ligger navn til den kommune, som den er placeret i nemlig Kalundborg Kommune. Kalundborg Kommune har et indbyggertal på 48.660. Disse indbyggere er placeret på et areal på 604,00 kvadratmeter. Byen er en del af Vor Frue Sogn og har postnummeret 4400 Kalundborg. Antallet af indbyggere i Kalundborg har i løbet af de sidste mange år ligget meget stabilt.

Kort om faget entreprenør

En entreprenør kan beskæftige sig med mange forskellige specialer. Når man har brug for hjælp til en meget specialiseret opgave, skal man have fat i entreprenør, der netop specialiserer sig i dette. Man vil ofte skulle have fat i en entreprenør, hvis man skal have ordnet noget inden for bygge eller anlæg. Dog dækker begrebet entreprenør også over en masse andre erhverv såsom ældrepleje eller offentlig transport.

Logistik

Hvis man skal til og fra Kalundborg skal man med rutevej 23 eller rutevej 22, der begge kører hele vejen til Kalundborg.

Entrprenører på Den gode håndværker

Hvis man leder efter en entreprenør inden for et givent felt, men også inden for et givent område, kan man være sikker på at finde kvalificerede muligheder på Den Gode Håndværker.