Entreprenør Næstved

Erik Frederiksens Eftf. ApS logo

Erik Frederiksens Eftf. ApS

Vinkelvej 7
4990 Sakskøbing

AK Entreprenørservice ApS logo

AK Entreprenørservice ApS

Industrivej 46
4683 Rønnede

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Intro til Næstved

Næstved er en del af Sydsjælland og fungerer primært som handels- og industriby. Næstved har en masse seværdigheder, som skal opleves – naturen, kunsten, gågaden, indkøbsmulighederne og de mange smukke villa kvarterer. Rundt om Næstved ligger en masse småbyer. Befolkningen i disse byer tager ofte forbi Næstveds mange facilitetsmuligheder.

Statistik over byen

Næstved er Sjællands femtestørste by og har et indbyggertal på 43 tusind indbyggere. Byen tilhører Region Sjælland og fungerer i dag som stationsby, idet Næstved er bindeleddet mellem Nykøbing Falster og København. Næstved har dagligt mange forbipasserende, som får et indblik i, hvor dejlig en by Næstved er. Forbipasserende har ikke den samme indsigt i, hvor god en by Næstved er, ligesom dem, som bor i byen. Næstved skal opleves med egne øjne før man virkelig kan se, hvilken charme byen har.

Entreprenør

Entreprenør Næstved får dagligt mange henvendelser fra kunder – ikke kun fra Næstved, men også fra de små omkringliggende byer. Entreprenør Næstved har ry for at være de mest kyndige og dygtige personer indenfor feltet. De varetager arbejdsopgaver indenfor bygge- og anlægsbranchen såsom kloakarbejde, fjernvarme, jordarbejde, murerarbejde og anlægsarbejde. Al personale har en høj faglig viden og grundig uddannelse som gør, at de kan udføre deres arbejde i høj kvalitet. Samtidig er de opdateret på de seneste arbejdsteknikker, så de hele tiden kan give det bedste og sikreste arbejdsresultat. Entreprenørerne har kunder langvejs fra, da de er blevet anbefalet af kunder.

Logistik

Da Næstved ligger tæt på motorvejen, er det nemt for entreprenørerne at køre ud til kunder i området og længere væk. Hvis det skulle hænde at en entreprenør skal med offentlig transport, er der gode muligheder for dette, da Næstved netop fungerer som stationsby med kørsel mod Nykøbing Falster og mod København.

Entreprenør på Den Gode Håndværker

Den Gode Håndværker er et samlingssted for virksomheder, der sørger for at sætte forbrugere i forbindelse med virksomheder i lokalområder. Virksomhederne her, som er medlem af Den Gode Håndværker, er blevet anbefalet af andre og kan dermed sikre kunder, at deres arbejde bliver udført til punkt og prikke. Derudover er virksomhederne medlem af brancheorganisationer, hvilket viser, at de opfylder kravene indenfor arbejdsområdet.Faktisk har vi samlet seks krav, som vi forventer, at håndværksvirksomhederne lever op til. VI regner med, at de løser opgaven godt, til tiden og til den aftalte pris. Det gør heller ikke noget, hvis de rydder op efter sig selv, er med i en garantiordning og er anbefalet af andre.