Entreprenør Roskilde

AK Entreprenørservice ApS logo

AK Entreprenørservice ApS

Industrivej 46
4683 Rønnede

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Intro til Roskilde

Roskilde er nok en af de byer, som alle kender bedst til. Dette skyldes specielt Roskildes historiske værdi. Byen er Danmarks gamle hovedstad tilbage i middelalderen, og det er specielt i den tidsperiode, at man har hørt meget til byen. Det skyldes også, at en af Danmarks første kirker blev opført på dette sted, efter at danskerne var blevet gjort kristne. Den blev opført på det sted, hvor Roskilde Domkirke i dag står. Der er ikke noget tilbage af den oprindelige kirke, men lokationen er præcis den samme i dag som dengang.

Statistik fra byen

Roskilde er en ret stor by på Sjælland. Selve byen har 50.046 indbyggere, og i kommunen er der 86.207 indbyggere. Byen ligger ud til Roskilde Fjord, og derfor er der mange, der har en rigtig god udsigt.

Kort om faget

En entreprenør kan klare rigtig mange ting, men det, som det hovedsageligt handler om er anlægsarbejde i forbindelse med byggeri og den slags. Hertil handler det meget om maskiner og gravearbejde. Det kan også være, at man kan få en helhedsløsning fra en entreprenør Roskilde. Det betyder, at man kan få det hele lavet af professionelle fagfolk, og det kommer man med garanti til at blive rigtig glad for.

Logistik for entreprenører i Roskilde

Roskilde ligger strategisk placeret i forhold til resten af Sjælland, der er landevej direkte til Køge og gode motorvejsforbindelser til Nordsjælland og København.

Entreprenører på Den Gode Håndværker

På hjemmesiden Den Gode Håndværker kan man altid få fat på de fagfolk, som man lige står og mangler til en eller anden opgave. Men det er jo ikke lige meget, hvad det er for nogle fagfolk, som man får fat i. Det er vigtigt, at det er folk med god uddannelse og erfaring, og det kan man finde på netop denne hjemmeside, hvor de er nøje udvalgt.