Entreprenør Sakskøbing

Erik Frederiksens Eftf. ApS logo

Erik Frederiksens Eftf. ApS

Vinkelvej 7
4990 Sakskøbing

AK Entreprenørservice ApS logo

AK Entreprenørservice ApS

Industrivej 46
4683 Rønnede

Intro til Sakskøbing

Sakskøbing er beliggende på det nordøstlige Lolland og fungerer i dag som købstad og stationsby. Sakskøbing tilhører Guldborgsund Kommune og er dermed knyttet til Region Sjælland. Sakskøbing har historie helt tilbage fra 1200-tallet. Byen har mange spændende forretninger at byde på og er generelt en hyggelig by, der skal opleves med egne øjne.

Statistik om Sakskøbing

I Sakskøbing findes der omkring 4.545 indbyggere. Sakskøbing har mange gode boligforhold samt en fantastisk udsigt. Sakskøbing er beliggende ved en smal fjordpassage i Sakskøbing Fjord, hvilket gør, at indbyggerne kan nyde en dejlig udsigt udover havet.

Om entreprenører generelt

Entreprenør Sakskøbing får dagligt mange henvendelser fra kunder – ikke kun fra Sakskøbing, men også fra byerne omkring såsom Maribo, Nakskov og Nykøbing Falster. Entreprenør Sakskøbing har fået mange gode anmeldelser fra tidligere kunder, hvilket gør dem til nogle af de dygtigste på Lolland. De laver alt indenfor bygge- og anlægsbranchen såsom kloakarbejde, murerarbejde, jordarbejde, fjernvarme og anlægsarbejde. Entreprenørerne i Sakskøbing er meget målrettede og sætter pris på høj faglighed. Entreprenørerne går op i at få noget efteruddannelse, så de kan udfører deres arbejde bedst muligt.

Logistik

Sakskøbing ligger godt placeret i forhold til motorvej E47, så hvis elinstallatørerne skal ud på motorvejen tager det ikke langtid at komme derud. I den sydlige del af Sakskøbing kan elinstallatørerne desuden hurtigt komme på sekundærrute 153, som forbinder Sakskøbing med Vordingborg, Guldborg, Maribo, Rødby og Rødbyhavn. Elinstallatørerne kan hurtigt komme ud til de omkringliggende byer; til Maribo er der ca. 9 km., til Nykøbing Falster ca. 19 km., til Nakskov ca. 35 km., til Vordingborg ca. 35 km. og til Rødbyhavn ca. 26 km.

Entreprenør hos Den Gode Håndværker

Entreprenørerne i Sakskøbing er medlem af Den Gode Håndværker, som dermed kan anbefale entreprenørerne til kunder i eller omkring Sakskøbing, som har brug for hjælp til entreprenørarbejde. Den Gode Håndværker sørger for, at entreprenørerne udfører deres arbejde ordentligt, så kunderne ender med at blive tilfredse med arbejdet. Entreprenørerne går meget op i detaljerne således, at kunderne kommer til at føle, at deres penge er givet godt ud. Entreprenørerne er medlem af brancheorganisationen, hvilket sikrer kunderne, at entreprenørerne lever op til de standardkrav, der findes til en entreprenør i forhold til udarbejdelse af opgaver.