Entreprenør Slagelse

AK Entreprenørservice ApS logo

AK Entreprenørservice ApS

Industrivej 46
4683 Rønnede

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Intro til Slagelse

Slagelse har beliggenhed på Sydvestsjælland og ligger cirka 90 km. fra København. Det er en af Danmarks ældste byer og har et indbyggertal på 33.000 indbyggere. Byen har et stort opland, da den er en handelsby med et naturligt centrum, mange gågader og et center som samlingspunkt. Byen har også en kaserne og flere uddannelsesmuligheder.

Statistik over byen

Slagelse er den ottende største by på Sjælland og ligger i Slagelse Kommune. I byen er der omkring 33.000 indbyggere ud af kommunes omkring 78.000 indbyggere. Slagelse hører til regionen, Region Sjælland.

Entreprenør

En entreprenør kan være en person eller et firma, der står for et udførligt arbejde. Det er ofte inden for byggerier og anlægsvirksomheder at en entreprenør er behjælpelig. Der arbejdes sammen med håndværkere og andre bygherre om opførslen af bygningerne og anlæggene til en fast pris.

Logistik

Slagelse ligger på E20’s rute, så der er gode forbindelser til Fyn og længere øst på Sjælland, gennem Ringsted og helt til København. Derudover går rute 22 fra Kalundborg lige udenom byen og videre ned til Næstved og Vordingborg. Slagelse har en god placering i forhold til motorveje og store landeveje på Sjælland. Dette skaber en god forbindelse til hele Sjælland og til Fyn, så man skal ikke føle sig begrænset af kilometerafstande, da vejen ofte er nem til og fra Slagelse.

Entreprenør på Den Gode Håndværker

Fordi en entreprenør kan optræde i flere forskellige håndværksfag skal man søge på det fag man ønsker at undersøge. F.eks. kan man søger under Jord og beton og komme frem til flere forskellige entreprenørfirmaer. Man kan også finde flere entreprenører under kategorien Kloakmester, alle firmaer i topkvalitet og professionel håndtering af projekter. Den Gode Håndværker har tjekket at alle firmaer, der er præsenteret, lever op til de forskellige kriterier og krav, så du er sikret den bedste og mest professionelle hjælp. Her kan du læse mere om de forskellige firmaer, og hvad de kan tilbyde. Det er altid muligt at få et uforpligtende tilbud, da samtlige entreprenører blot ønsker, at du skal få det ønskede resultat.