Entreprenør Vordingborg

Erik Frederiksens Eftf. ApS logo

Erik Frederiksens Eftf. ApS

Vinkelvej 7
4990 Sakskøbing

AK Entreprenørservice ApS logo

AK Entreprenørservice ApS

Industrivej 46
4683 Rønnede

LG Entreprenør logo

LG Entreprenør

Nedermarken 10
4735 Mern

Om Vordingborg

Vordingborg er en by, der er kendt for mange ting. Først og fremmest er der selvfølgelig Gåsetårnet, som er byens varemærke og det, som de fleste mennesker kender fra Vordingborg. Gåsetårnet er en del af den gamle borg, og der er rig mulighed for at besøge gamle historiske skatte i form af disse ruiner. Dette er, hvad de fleste genkender fra Vordingborg, men så snart, at man besøger byen, vil man opleve, at den har langt mere at byde på. Først og fremmest er der selvfølgelig den smukke natur, hvor man kan kigge nedover bugten og nyde det smukke vejr. Hvis man kigger på hele Vordingborg Kommune er der også mulighed for at tage til Møns klint, et af Danmarks smukkeste naturområder. Dog er Vordingborg ikke kun en by, der tiltrækker turister. Der er rig mulighed for uddannelse, og byen har et helt uddannelsescenter, der både har gymnasium og HF, samt forskellige typer af erhvervsuddannelse, hf og htx. Derudover har Vordingborg en højskole og et lære seminarium, hvor man kan uddannet sig til folkeskolelære.

Statistik

Vordingborg er placeret på den sydligste del af Sjælland, og det er næsten 100 km væk fra København. Derimod er der kun 17 km til Præstø og 29 km til Næstved. Vordingborg kommune har et areal på 621,00 kvadratkilometer. På disse 621,00 kvadratkilometer bor der 45,806 indbyggere, hvor af 11.908 bor i Vordingborg. Vordingborg udgør altså en rimelig stor del af Vordingborg Kommune, hvilket også er grunden til, at byen har lagt navn til kommunen.

Om entreprenører

Der findes utrolig mange forskellige typer af entreprenører. En entreprenør er en, der udfører et nøje beskrevet job, og man kan derfor være sikker på at få utrolig god og kvalificeret service, når man ansætter en entreprenør. Selvom entreprenør på mange måder er et paraply begreb, bruges det mest, når man snakket om bygge- og anlægsbranchen.

Logistik

Hvis man skal komme til Vordingborg er der flere muligheder. Man kan tage E47/E55 motorvejen, der kører hele vejen til Vordingborg, eller man kan tage primærruten 14, der dog tager en smule længere tid.

Entreprenører på en Gode Håndværker

At finde den helt rigtige entreprenør kan være problematisk, og derfor kan man få brug for en hjælpende hånd. Hos Den Gode Håndværker kan man være sikker på at få god hjælp til at finde den perfekte entreprenør.